reklam

8 Eylül 2012 Cumartesi

Ece Özbek Kimdir? Hayatı



star tvf de ana haber bultenini sunan super guzel* spiker.
daha önce cnn turkte spikerlik yapan, spotlardan mıdır nedir, yakın plan çekimlerde* gözlerinin fena halde sulandığı görülen güzel yüzlü spikerfö85
galatasarayli arif erdem le iki yildir buyuk ask yasayan, star ana haber spikeri. medyadaki en hizli yukselis oykulerinden biri.
spikerliği cnntürkf te öğrenen ve kısa sürede başarılı olduğundan starf da uzun süre ana haber sunan, fırsatları iyi değerlendirmeyi bilen güzel kadın. en son bodrumf da bir takım arkadaşlarıyla birlikte görüp birlikte balık yediğim şirin insan.
arif erdem adli insanin ba$ini ortmedigi icin evlenmedigi ve ayrildigi spiker.
ilkokul çağında ankaraf da yaşarken ailesiyle izmirf e göçen ve bir de ablası olan şahıs. spiker ece özbekf le aynı kişi olduğu kesin olmamakla beraber, yüksek ihtimaldir.
uzunca bir süre elf zannettiğim fakat arif erdem olayını öğrendikten sonra hızla soğuduğum pek hoş bir bayan. ayrıca ali şen ile çok samimi konuşmalarıda dikkatimi çekmiştir.
ekranda ilk göründüğü levent yüksel f in zalim klibidir. istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi ispanyol dili ve edebiyatından mezun.
star tv dogan grubuna gecince haber kadrosunun yuzde yetmisi gibi kovulan kisi.
Ece Özbek Kimdir? Hayatı

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg