reklam

19 Temmuz 2012 Perşembe

Güzel Günler 19 temmuz 2012 izle Kanal 7 19.07.2012

Guzel Gunler 19 temmuz izle, Guzel Gunler yeni bölüm izle, Guzel Gunler donmadan izle, Guzel Gunler 19-07-2012 kaliteli izle, Guzel Gunler 19 haziran 2012 kesintisiz kanal 7 de izle, Guzel Gunler şebnem kısaparmak programı izle, Guzel Gunler son bölüm hd izle, Guzel Gunler full hd izle, Guzel Gunler tek parça indirmeden izle, Guzel Gunler tvarsivi tekrarı izle


Hayata dair her şey burada!
Dopdolu içeriği ile hayata dair her şeyi bulabileceğiniz, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz programda; Şebnem Kısaparmak’ın duygu dolu sesinden şiirler dinleyip hüzünlenebilir, Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen komik videolarla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bir arada yaşadığımız farklı kültürleri, sahip olduğumuz değerleri dile getiren, bizleri farklı ezgilerle buluşturan program, günün en güzel saatinde evlerinize konuk oluyor

1 Haziran Beyaz Show Konuklari

1 Haziran Beyaz Show


Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün bu gece ağırlayacağı Beyaz Show konukları belli oldu. İzel,Çelik,Ercan üçlüsünü aynı anda konuk eden Beyazıt, bu akşamki Beyaz Show'da bu üçlüye sempatik takılmalar yapabilir. Petr Spatina ve Daniel Loeza'nın da Beyaz Show'da yer alacağı meşhur talk show programı çok eğlenceli geçecek gibi görünüyor. Gerek muhabbeti gerek görsel şovlarıyla seyircinin ilgisini ve beğenisini toplayan Beyaz Show bu akşam Yalan Dünya'dan hemen sonra Kanal D ekranlarında yayına girecek.
fragman izle video izle fragman izle Güncel Blog Müzik Dinle

Daniel Loeza Kimdir ? (Kukla) Beyaz Show

Daniel Loeza

Daniel Loeza bir İspanyol'dur. Dünya çapında kukla gösterileri sergileyen ünlü bir kukla efendisidir. 1968 senesinden bu yana kukla gösterilerine devam etmektedir. Kukla yapımcısı ve kukla göstericisi olan Daniel Loeza bir çok festivalde yeteneklerini sergilemiştir. 1 Haziran 2012'de Beyaz Show'a katılan Daniel Loeza ekranlarda da yaptığı kukla gösterisi ile beğenileri toplamıştır. Daniel Loeza kukla gösterileri oldukça ilginç ve eğlenceli bulunuyor.
fragman izle video izle fragman izle Güncel Blog Müzik Dinle

Ercan Saatçi Kimdir ? (Biyografisi)

Ercan Saatçi Kimdir ?

Ercan Saatçi 13 Mart 1969 senesinde doğdu.İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda eğitim gördü. Eurovision'a katılmaya hak kazandı. İzel Çelik Ercan grubunu kurdu. Bundan Grup Vitamin ile müzikal kariyerine devam ederek iki albüm daha yaptı. Yaptığı işlerde takdir gördü ve bir çok ödül aldı.Örnek verecek olursak Altın Kelebek Ödülü'nü dört defa aldı.Günümüze kadar yaklaşık 600 şarkı 400'ü aşkında beste ve düzenlemeye imza atmıştır. 1 Haziran 2012'de İzel Çelik Ercan olarak Beyaz Show'a tekrar katıldılar.

Ercan Saatçi Resimleri
Ercan Saatci
Ercan Saatci
Ercan Saatci
Ercan Saatci

fragman izle video izle fragman izle Güncel Blog Müzik Dinle

Orhan Boran Kimdir ? (Biyografisi)

Orhan Boran Kimdir ?



Orhan Boran hakkında merak edilenleri ve Orhan Boran'ın yaşamını bulabileceğiniz derleme bir blog konusudur.

Sayın Orhan Boran 30 Haziran 1928 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk radyo ve televizyon sunucusu ve aktörlük yapardı.
1960'lı yıllardan itibaren, gece kulüplerinde Ayaküstü Gırgırı adıyla Türkiye'de ilk Stand-Up geleneğini başlatan ünlü mizah ustasıdır. Televizyonun henüz olmadığı radyolu zamanlarda, mükemmel Türkçesiyle kibar esprileri, unutulmaz pürüzsüz sesi, nezaketi ve beyefendiliğiyle tanınmıştır. Sivas Kongresi'nde Mustafa Kemal'e hitaben yaptığı mandaya karşı oluş konuşmasıyla meşhur olan askeri doktor Hikmet Boran'ın oğlu olup, Güler Boran'la evlidir.
Orhan Boran 26 Mayıs 2012'de hayata gözlerini yumdu.

Orhan Boran Resimleri
Orhan Boran
Orhan Boran
Orhan Boran
Orhan BoranOrhan Boran Kimdir ? (Biyografisi)
fragman izle video izle fragman izle Güncel Blog Müzik Dinle

3 Haziran Survivor Ödül Oyunu

Bir Ödül Oyunu Heyacanı Daha !


Survivor Odul Oyunu3 Haziran 2012'de ekranlara gelecek hayatta kalma yarışı Survivor'da yep yeni bir ödül oyunu ile daha heyecan doruğa çıkacak. Peki bu ödül oyunu kimler arasında geçecek ? Hasan ile Hayim ve Anıl ile Cevher'in kıran kırana yarıştığı ödül oyunu bu akşam ekranlarda olacak. Merak edilen soru ise bu oyunu hangi taraf kazanacak ? 3 Haziran 2012'de Survivor'ı kaçırmayın. Survivor Ünlüler Gönüllüler tutkusu her geçen gün her geçen oyun daha da artıyor...
Şimdiden herkese iyi seyirler dileriz...

3 Haziran Ödül Oyununu Kim Kazandı ? sorusunun cevabı oyundan hemen sonra blogumuzda.
fragman izle video izle fragman izle Güncel Blog Müzik Dinle

3 Haziran Burç Yorumları

3 Haziran Günlük Burç Yorumları

3 Haziran 2012 Koç Burcu Yorumu

Yaşamınızda birden bire olan farklılaşmalar sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

3 Haziran 2012 Boğa Burcu Yorumu

Hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınız bir gün olabilir. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

3 Haziran 2012 İkizler Burcu Yorumu

Değişik fırsatları değerlendirmeye çalışın. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları giderin.

3 Haziran 2012 Yengeç Burcu Yorumuz

Bugünlerde devlet dairelerinde bazı hukuksal problemlerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

3 Haziran 2012 Aslan Burcu Yorumu

Bu gün algınız oldukça açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

3 Haziran 2012 Başak Burcu Yorumu

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

3 Haziran 2012 Terazi Burcu Yorumu


Şuandan itibaren yapacağınız tatil ve yolcuklarınız size uzun zamandır ihtiyacınız olan enerji ve rahatlamyı getirecek. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

3 Haziran 2012 Akrep Burcu Yorumu

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

3 Haziran 2012 Yay Burcu Yorumu

Today is very nice. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

3 Haziran 2012 Oğlak Burcu Yorumu

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

3 Haziran 2012 Kova Burcu Yorumu

Bugün sürpriz bir para size ulaşabilir. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

3 Haziran 2012 Balık Burcu Yorumu

Işıltılı bir gün sizleri bekliyor. Etrafınızdan komplimanlar işiteceksiniz. Aranan yüzlerin başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.
fragman izle video izle fragman izle Güncel Blog Müzik Dinle

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg