reklam

26 Temmuz 2012 Perşembe

Donmadan Takılmadan Canlı HD Kanal D İzle

Kanal D 'yi Canlı İzlemek İsteyenler İçin Kanal D Yayını Güncellendi.
Kanal D Kanalında Dizileri, Haber, Yarışma, Magazin Programlarını İzleyebilirsiniz.
Kanal D Canlı Yayınını Sitemizden Online İzleyebilirsiniz.
Kanal D Tv yi Canlı İzlemek İçin Tıklayınız.. 

Donmadan Takılmadan Canlı HD Kanal D İzle

Canlı Kanal D İzle, Kanal D Web Tv İzle

Kanal D 'yi Canlı İzlemek İsteyenler İçin Kanal D Yayını Güncellendi.
Kanal D Kanalında Dizileri, Haber, Yarışma, Magazin Programlarını İzleyebilirsiniz.
Kanal D Canlı Yayınını Sitemizden Online İzleyebilirsiniz.
Kanal D Tv yi Canlı İzlemek İçin Tıklayınız.. 

Canlı Kanal D İzle, Kanal D Web Tv İzle

HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com'da Hd Tv İzleme!

İnternetten Canlı Tv İzlemek İsteyenler İçin Sürekli Güncellenen Playerlarla Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz. İnternet Üzerinde HD Yayın yapan Playerları Araştırıp siteye ekliyoruz.İnternet Üzerinden Türkiye'den VE Yurtdışından Canlı Tv İzlemek İçin Bizi Takip Etmeye Devam Edin.
İzlemiş Olduğunuz Tv Kanalını Sık Kullanılanlara Eklemek İçin Ctrl+D Yapmanız Yeterli...

HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com 
Yüzlerce Yerli ve Yabancı  Canlı Tv Kanalını İzleyin!


HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com'da Hd Tv İzleme!

Ntv Spor Kanalı İzle, Canlı Ntv Spor İzle

Ntv Spor Kanalını HD Kalitesinde Sitemizden Online İzleyebilirsiniz. Futbol,Basketbol,Tenis ve daha birçok spor branşlarıyla ilgili programları Ntv Spor Kanalında Online İzleyebilirsiniz.

Canlı Yayın Ntv Spor Kanalını Buradan Online İzleyebilirsiniz.
Ntv Spor Kanalını İzlemek İçin Tıklayınız...Ntv Spor Kanalı İzle, Canlı Ntv Spor İzle

Habertürk Tv İzle, Canlı Yayın Habertürk İzle

Habertürk Tv Kanalını HD Kalitede Yayın İle Buradan Online İzleyebilirsiniz.
Habertürk Tv'de Son Dakika  Haberlerini, Spor Haberlerini, ve Tartışma Programlarını Canlı Yayınla İzleyebilirsiniz.

Canlı Habertürk Tv  İzlemek İçin Tıklayınız..

Habertürk Tv İzle, Canlı Yayın Habertürk İzle

Samanyolu Tv İzle, Stv Canlı İzle

Stv Kanalını HD Kalitede Burada Online İzleyebilirsiniz.
Samanyolu Tv Kanalında Diziler,Haberler ve Belgeselleri İzleyebilirsiniz.
Canlı Stv Kanalını İzlemek İçin Tıklayın..Samanyolu Tv İzle, Stv Canlı İzle

Trt 1 Canlı İzle, Trt 1 İzle

Trt 1 Kanalını HD Kalitede Online Burada İzleyebilirsiniz.
Trt 1 Kanalında Diziler, Spor, Haberler, ve Çeşitli Programları İzleyebilirsiniz.
Canlı Trt 1 Kanalını İzlemek İçin Tıklayın..Trt 1 Canlı İzle, Trt 1 İzle

Trt Spor İzle, Canlı Trt Spor İzle

Trt Spor Kanalını HD Kalitede Burada izleyebilirsiniz.
Trt Spor Kanalında Futbol, Basketbol, Voleybol ve Çeşitli Spor Branşlarında yayınlar İzleyebilirsiniz.

Canlı Trt Spor Kanalını İzlemek İçin Tıklayın...Trt Spor İzle, Canlı Trt Spor İzle

Disney Tv İzle, Disney Channel Tv İzle



DİSNEY TV YAYINI ŞUAN İÇİN İNTERNETTEN İZLENEMEMEKTEDİR.ZIL ÇALINCA!,SUPERBIA!, YETENEK ÇIFTLIĞI, JESSIE!, AUSTIN & ALLY GİBİ PROGRAMLARI DİSNEY TV'DE ( DİSNEY CHANNEL) İZLEYEBİLİRSİNİZ. Turksat 2A endash Frekans 12.015, Polarizasyon H, Sembol 27.500, Fec: 5/6 | Digiturk Kanal 167 | D-Smart Kanal 130 | Teledünya Kanal 169 | TTNET Tivibu Ev Kanal 120. YayınDisney Tv İzle, Disney Channel Tv İzle

Canlı Tv İzle, Hd Canlı Tv İzleme Siteleri

İnsanların yaşamlarında olmazsa olmaz olarak nitelenen en önemli teknoloji şüphesiz ki Televizyonlardır. Öyle ki Televizyonlar Cep Telefonlarına kadar girdi. Artık İnsanlar Ev ve İş yerlerinin Dışında , Piknikte, Okulda, Arabada, Tatilde Televizyon vb. İzlemek İstiyorlar. Cep Telefonlarıyla veya  Bilgisayarla İnternete Bağlanarak Tv İzliyorlar. İnternete Bağlanarak Tv izlemek bazı sıkıntılarıda beraberinde getiriyor. Örneğin izleyeceğiniz kanalı google'da arayıp bulduktan sonra kimi sitede  tv kanalı hiç açılmıyor  , kimi sitede ise Tv Açılıyor ancak sürekli görüntü donduğundan dolayı izleme zevkiniz kalmıyor.
HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com Sitesi amatör bir sitedir. Ancak Buna rağmen yayınları sürekli güncellenmekte, en kaliteli görüntüyü ve donmayan takılmayan playerları sizler için internetten araştırıp siteye eklemektedir.

Kanal D, Atv , Show Tv, Star Tv, Trt 1 , Fox Tv , Ntv Spor, Trt Spor , İçtimai Tv ve Yüzlerce Yerli Yabancı Tv Kanalını Bu siteden Online İzleyebilirsiniz.
Hd-CanliTv-İzle.Blogspot.Com Sitesinde Karşınıza sinir bozucu Popup Reklamlar çıkmamaktadır!Ayrıca Sitemize Cep Telefonlarınızla giriş Yaparak Cep Telefonlarınızı Televizyona Dönüştürebilirsiniz.Yüzlerce Tv Kanalı Bulunduğundan dolayı Açılmayan,Çalışmayan Playerlar,Tv Kanalları gözden kaçmış Olabilir. Açılmayan Tv Kanallarını Bize Yorum Kısmında Belirtirseniz En Kısa Sürede yayın playerları güncellenecektir.

İyi Seyirler..
HD-CanliTv-İzle.Blogspot.ComYüzlerce Yerli Yabancı Tv Kanalı İzle -SeyretCanlı Tv İzle, Hd Canlı Tv İzleme Siteleri

Ramazan Ayında Ramazan'a Özel Televizyon Programları

2012 Ramazan Ayı ile birlikte Televizyon Kanallarında Ramazan ayına özel Programlar ve Diziler Yayınlacak. Ramazan ayında Tv'lerde Yayınlanacak Bazı özel Programları burada inceleyebilirsiniz.
Atv'de Ramazan : Atv Ramazan Boyunca saat 19:45 te başlayacak Nihat Hatipoğlu ile İftar Programı ile izleyecilerin evlerine konuk olacak. Dini Konular hakkında Nihat Hatipoğlu dini bilgileri ve hikayeleri ramazan ayı boyunca atv'de anlatacak.Halifeliği ile İslam tarihinin çok önemli bir dönemine damga vurmuş, adalet ve muhakemenin evrensel kanunlarını şekillendirmiş, adalet timsali bir halifenin yaşamını anlatan muhteşem bir dizi ekranlara gelecek.Hz. Ömer Dizisini Ramazan Ayı Boyunca Hergün Saat 20:45 ten itibaren Atv Ekranlarında izleyebilirsiniz.hd-canlitv-izle.blogspot.comKanal D ekranında eski Ramazanları aratmayan çok farklı bir program Sahurda İslam öe2leminin en kutsal ayı olan; huzur, yardımlaşma, bereket ve sevgiyi bir arada yaşadığımız Ramazan da Edebiyat ve İlahiyat Uzmanı Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan ile her gece bir ailenin sahur sofrasına konuk olacağız. Ev halkının tatlı sahur telaşı, hünerli ellerle hazırlanan enfes sahur yemekleri ve o çok özlediğimiz Ramazan sohbetleri Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan, her gece Ramazan ve oruçla ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak, doğru bilinen yanlışlara açıklık getirecek. Eski Ramazan geleneklerinin de hatırlanacağı programda, dualar okunacak, ayrıca Kuran-ı Kerim'de yer alan ayet, hadis ve kıssalara da yer verilecek. Sahurda programını saat 03:00 de Kanal D'de canlı yayınla izleyebilirsiniz.
Trt 1 Ekranlarında Ramazan Her Zamanki Gibi , Bekir Develi'nin sunduğu Ramazan Sevinci programı, Ramazan ayı boyunca her akşam saat 19.00 dan itibaren Süleymaniye Camii'nden canlı yayınla Türkiye nin ekranı TRT 1 deö85
Star Tv'de Kutsal Yolculuk Hicret Programı ile Ramazan'da Evlerinize Konuk olacak. Ramazan Ayı boyunca Kutsal Yolculuk Hicret Programını  saat 20:00 den itibaren Star Tv Ekranlarından İzleyebilirsiniz.
Türkiye de ilk kez Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ASHAB- I KEHF dizisiyle tanınan İranlı yönetmen Ferecullah Silahşörün yıllar süren titiz bir çalışmayla ortaya koyduğu dev yapım HAZRET-İ YUSUF tekrar bölümleriyle Ramazan da Kanal 7 de. Hazret-i Yusuf un Kur an-ı Kerim de de geçen etkileyici ve dramatik hayat hikayesini anlatan dev prodüksiyon Yusuf u özleyenler ve kuyudan çıkmak isteyenler için Kanal 7 de ekrana geliyorö85Kanal 7 Ekranlarında Saat 16:00 da  izleyebilirsiniz. 
Ramazan ayının iftar coşkusu, oruç sevinci Kanal 7 ekranlarında İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataşın sunacağı Mustafa Karataş la İftar Saati Ramazan boyunca her gün 17.45 te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında olacak Programa Kur an-ı Kerim tilaveti ile Zühtü Paşa Camii İmam Hatibi Adem Karabey ve dönüşümlü olarak 4 hoca eşlik edecek.17:45 ten itibaren Kanal 7 Ekranlarında İzleyebilirsiniz. 
Kanal 7 nin sahur programı Ömer Döngeloğlu yla Sahur Vakti Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisi nden canlı yayınla ekrana gelecek. Ömer Döngeloğlu nun anlatımıyla İslam tarihinden kesitler, Ramazanın güzellikleri, Kur an-ı Kerim in tilaveti, Allah'ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve salöe2vatı şerifeler Ramazan boyunca programda yer alacak.Programı Kanal 7 Ekranlarında 01:50 den itibaren canlı yayınla izleyebilirsiniz.
HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com
Hayırlı Ramazanlar Diler...Ramazan Ayında Ramazan'a Özel Televizyon Programları

Beyaz Tv Kanalı İzle, Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayın

Beyaz Tv Player'ı Güncellendi. Beyaz Tv Kanalını İzlemek İsteyenler Beyaz Tv Yayınını Online Olarak Sitemizden İzleyebilir.
Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayınız.
HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com
Yüzlerce Yerli Yabancı Tv Kanalı İzle

Beyaz Tv Kanalı İzle, Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayın

Radyo Viva Dinle, Canlı Radyo Viva Dinle

Radyo Viva Dinle, Canlı Radyo Viva Dinle

Bjk Tv İzle, Canlı Bjk Tv İzle



Bjk Tv Kanalını Buradan Online İzleyebilirsiniz.
İyi Seyirler..Bjk Tv İzle, Canlı Bjk Tv İzle

HD Kanal D İzlemek İçin Tıklayın!

Kanal D 'yi Canlı İzlemek İsteyenler İçin Kanal D Yayını Güncellendi.
Kanal D Kanalında Dizileri, Haber, Yarışma, Magazin Programlarını İzleyebilirsiniz.
Kanal D Canlı Yayınını Sitemizden Online İzleyebilirsiniz.
Kanal D Tv yi Canlı İzlemek İçin Tıklayınız.. 

HD Kanal D İzlemek İçin Tıklayın!

Beşiktaş Manchester City Maçı Canlı izle (Euro Futbol) 20.07.2012

Beşiktaş Manchester City maçı izle, Beşiktaş - Manchester City hazırlık maçı izle canlı d-smart euro futbol izle. Beşiktaş BJK Manchester City maçını canlı Transilvania Look kanalı izle. Beşiktaş bugün ingiliz Manchester City takımıyla hazırlık maçı oynayacak.Avusturya'nın, İnnsbruck Stadı'nda oyanacak mücadeleyi saat 19:30 da D-smart 82.kanal euro futbol kanalı naklen verecek. Diğer uydularda bu maçı Transilvania Look ESPN (uk/ireland), Sport 1 (hungary), Sport 1 (israel), Sport 2 (cze/svk), Sport TV1, SuperSport Three (SA)alternatif maç izleme kanalları da canlı yayınlayacak. Ayrıca Beşiktaş Manchester City canlı maç anlatımını BJK TV kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş vs Manchester City maçı izle maç özeti izle canlı euro futbol
Beşiktaş'ın kalan Hazırlık maçları şöyle;
22 Temmuz Pazar - Maccabi Haifa - Beşiktaş (Wörgl Stadı)
24 Temmuz Salı - SSA Jagiellonia Bialystok - Beşiktaş (Schwaz Stadı)Beşiktaş Manchester City Maçı Canlı izle (Euro Futbol) 20.07.2012

Beşiktaş 0-2 Manchester City Maç özeti izle ve Golleri izle 20 Temmuz 2012

Beşiktaş 0-2 Manchester City maç özeti izle, Bjk Tv Canlı Beşiktaş:0 Manchester City:2 hazırlık maçı özeti izle golleri izle. 20.07.2012 cuma Beşiktaş, Manchester City oynadığı hazırlık maçın da 2-0 mağlup oldu. Maçın gollerini 45 dk Aguero ve 51 Dk. Kompany kaydetti.

Beşiktaş 0:2 Manchester City maç özeti izle ve golleri izle
Beşiktaş 0-2 Manchester City Maç özeti izle ve Golleri izle 20 Temmuz 2012

Trabzonspor 0-0 Standart Liege Maçı izle Smart Spor Canlı 21.07.2012

Trabzonspor 0-0 Standart Liege maçı izle, Trabzonspor TS:0 Standart Liege:0 hazırlık maçı canlı izle online dsamrt kanalı smart spor izle. Trabzonspor 0-0 Standart Liege maç özeti izle ve maçın gollerini izle. 21 Temmuz 2012 Cumartesi günü Trabzonspor, Hollanda kampında ki son hazırlık maçını belçika'nın Standart Liege takımıyla yapacak. 21.07.2012 Saat 19:00 da başlayacak karşılaşmayı, D-smart Smart Sport kanalı canlı yayınlayacak.

Trabzonspor vs Standart Liege hazırlık maçı smart spor canlı
Trabzonspor 0-0 Standart Liege Maçı izle Smart Spor Canlı 21.07.2012

Fenerbahçe Newcastle United Maçı izle Euro Futbol Canlı 21 Temmuz 2012

Fenerbahçe Newcastle United Maçı izle, Dsmart Euro Futbol izle canlı Fenerbahçe FB - Newcastle United hazırlık maçı izle ve F.bahçe Newcastle Utd maçını canlı euro futbol hd kanalı izle. Fenerbahçe FB Newcastle United maç özeti ve hazırlık maçının gollerini izle. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya da devam ediyor. 21.07.2012 cumartesi akşamı F.bahçe, ingiltere'nin köklü klüplerinden Newcastle United ile hazırlık maçı yapacak. Saat 20:30 da başlayacak mücadeleyi Euro Futbol kanalı naklen yayınlayacak. Bu karşılaşmaşmayı uyduda d-smart dışında yabancı spor kanalları ESPN (uk/ireland) ve Nova Sport (bulgaria) da canlı verecek.

Fenerbahçe vs Newcastle United hazırlık maçı canlı euro futbol hd izle
Fenerbahçe Newcastle United Maçı izle Euro Futbol Canlı 21 Temmuz 2012

Bir Şarkısın Sen izle ATV canlı

Bir Şarkısın Sen izle ve Bir Şarkısın Sen atv canlı izle. Bir Şarkısın Sen yeni bölüm izle full tek parça izle, Bir Şarkısın Sen şarkı yarışması izle. ATV'nin sevilen şarkı yarışması 'Bir Şarkısın Sen' de 6-13 yaş arasındaki Türkiye'nin gizli kalmış çocuk yeteneklerine programda yer veriyor. Geçtiğimiz yıllarda İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can'a, Emel Sayın'dan Müslüm Gürses'e kadar Türkiye'nin dev sanatçılarını minik yıldızlarla buluşturan program bu yılda dev konuk sanatçılarla minikleri bir araya getirecek. Programı bu yıl da "Çocuklar Duymasın"ın sevilen yıldızı Pınar Altuğ sunuyor.

Bir Şarkısın Sen izle ATV canlı

Fenerbahçe FB 1-1 Newcastle United Maçı Euro Futbol Canlı izle 21.07.2012

Fenerbahçe 1 Newcastle Utd 1 Maçı izle, Canlı Euro Futbol izle D-smart Fenerbahçe 1-1 FB Newcastle United maçı izle ve F.bahçe Newcastle Utd. hazırlık maçını canlı dsmart 82. euro futbol kanalı izle. Fenerbahçe FB Newcastle United maç özeti ve hazırlık maçının gollerini izle. 21.07.2012 cumartesi akşamı Fenerbahçe, ingiltere'nin Newcastle United takımı ile hazırlık maçı yapacak. Saat 20:30 da başlayacak mücadeleyi Dsmart 82.kanal Euro Futbol naklen yayınlayacak. Bu karşılaşmayı uyduda d-smart dışında yabancı spor kanalları ESPN (uk/ireland) ve Nova Sport (bulgaria) da canlı verecek.

Fenerbahce 1-1 Newcastle Utd maçı online euro futbol kanalı izle
Fenerbahçe FB 1-1 Newcastle United Maçı Euro Futbol Canlı izle 21.07.2012

Fenerbahçe 1-1 Newcastle United maç özeti izle golleri izle 21 Temmuz 2012

Fenerbahçe 1-1 Newcastle United maç özeti izle, Fb Tv Canlı Fenerbahçe:1 Newcastle United:1 hazırlık maçı özeti izle golleri izle. 21.07.2012 cumartesi Beşiktaş, Newcastle United ile oynadığı hazırlık maçın da 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini (76. Dk) Abeid, (90. Dk) Cristian Baroni attı.

Fenerbahçe 1:1 Newcastle United maç özeti izle ve golleri izle
Fenerbahçe 1-1 Newcastle United maç özeti izle golleri izle 21 Temmuz 2012

Emenike'nin tarihe geçen golü

Emenike golleri izle, emenike 10 saniye golü ve emenike rusya ligi izle. Emenike, rusya premier ligin de oynanan Sportak Moskova - Alania Vladikavkaz maçın da 10.saniye de gol atarak rusya ligin de en erken atılan golü olarak adını tarihe yazdırdı. Spartak Moskova deplasman da oynadığı Alania Vladikavkaz takımını emenikenin 10 saniye de attığı golle 1-0 öne geçirmesine rağmen 14 dakika da durum 1-1 oldu. 86. dakika da grigoriev'in kendi kalesine attığı golle maçı Spartak Moskova 2-1 kazandı.

Emenike'nin, rusya liginde en erken atılan gol videosunu izle
Emenike'nin tarihe geçen golü

Beşiktaş Maccabi Haifa maçı izle Canlı Euro Futbol izle 22.072012

Beşiktaş Maccabi Haifa maçını izle ve Beşiktaş BJK Maccabi Haifa hazırlık maçı izle. 22.07.2012 Beşiktaş - Maccabi Haifa maçını canlı euro futbol izle, Beşiktaş BJK - Maccabi Haifa maç özeti izle maçın gollerini izle. Beşiktaş, 22 Temmuz 2012 pazar akşamı israil'in Maccabi Haifa takımıyla hazırlık maçı yapacak. Saat 19:30 da Kufstein Stadı'nda oynanacak mücadeleyi D-smart 82. kanal euro futbol canlı yayınlayacak. Ayrıca yabancı Sport 1 (israel) ve Transilvania Look kanallarıda bu maçı naklen verecek.

Besiktas vs Maccabi Haifa maçını canlı transilvania look tv izle
Beşiktaş Maccabi Haifa maçı izle Canlı Euro Futbol izle 22.072012

Beşiktaş BJK 0-2 Maccabi Haifa Maçını Canlı izle 22 Temmuz 2012

Beşiktaş:0 Maccabi Haifa:2 maçı izle ve BJK maçı Euro Futbol izle Beşiktaş Maccabi Haifa hazırlık maçı izle. 22.07.2012 Beşiktaş - Maccabi Haifa maçı canlı euro futbol izle, BJK TV Beşiktaş BJK - Maccabi Haifa maç özeti izle maçın gollerini izle. Beşiktaş, 22 Temmuz 2012 pazar akşamı israil'in Maccabi Haifa takımıyla hazırlık maçı yapacak. Saat 19:30 da Kufstein Stadı'nda oynanacak mücadeleyi D-smart 82. kanal euro futbol canlı yayınlayacak. Ayrıca yabancı Sport 1 (israel) ve Transilvania Look kanallarıda bu maçı naklen verecek.

Beşiktaş 0-2 Maccabi Haifa Maçını Euro Futbol canlı izle
Beşiktaş BJK 0-2 Maccabi Haifa Maçını Canlı izle 22 Temmuz 2012

Beşiktaş 0-2 Maccabi Haifa Maç özeti izle 22.07.2012

Beşiktaş 0-2 Maccabi Haifa maç özeti izle ve Euro Futbol BJK Beşiktaş:0 Maccabi Haifa:2 hazırlık maçı özeti izle. 22.07.2012 Beşiktaş 0 - 2 Maccabi Haifa geniş maç özeti izle ve golleri izle, BJK TV Beşiktaş BJK 0-2 Maccabi Haifa maç özeti izle maçın gollerini izle. Beşiktaş, 22 Temmuz 2012 pazar akşamı israil'in Maccabi Haifa takımıyla yaptığı hazırlık maçında 2-0 mağlup oldu. Kufstein Stadı'nda oynanaan mücadeleyi D-smart 82. euro futbol kanalı canlı yayınladı. Beşiktaş:0 Maccabi Haifa:2 maçı bjk tv özeti izle. Maçın gollerini 8 dakika da katan ve 61 ezra attı.

Beşiktaş 0-2 Maccabi Haifa Maçı özeti izle BJK TV geniş özet
Beşiktaş 0-2 Maccabi Haifa Maç özeti izle 22.07.2012

Fenerbahçe 0-0 Dinamo Tiflis maçı izle Euro Futbol Canlı 23 Temmuz 2012

Fenerbahçe:0 Dinamo Tiflis:0 maçını izle ve Fenerbahçe FB 0-0 Dinamo Tiflis hazırlık maçı canlı dsmart euro futbol hd izle. 23/07/2012 Fenerbahçe Dinamo Tiflis maçı özeti izle full maç izle ve golleri izle. Alternatif Fenerbahçe Dinamo Tiflis maç izleme linkleri ve canlı maç izleme siteleri. 23 Temmuz 2012 Pazartesi Fenerbahçe, Avusturya'da sürdüğü yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Hazırlık maçında bugün f.bahçe, gürcistan'nın Dinamo Tiflis takımıyla karşılacak saat 21:00 da başlayacak mücadeleyi sadece dsmart 82. kanal euro futbol naklen yayınlayacak. Fenerbahçe:0 Dinamo Tiflis:0 maç özetini buradan izle

Fenerbahçe 0-0 Dinamo Tiflis maçı izle Euro Futbol Canlı 23 Temmuz 2012

NTV Spor 16:9 geniş ekranla yayında

Ntvspor 16:9 geniş ekran oldu, Ntv Spor görüntüsü değişti ve ntvspor ekranı değişti 16:9. NTV Spor 23 temmuz 2012 pazartesi saat 00:00 itibaren geniş ekran 16:9 ile yayın hayatına devam edecek. NTV Spor'un yeni geniş ekran görüntüsünü sorunsuz izleyebilmek için, ekran ayarınızı 16:9 olarak ayarlamanız yeterli olacak. Bu yeni görüntüsüyle birlikte kalitesi iyice artan ntv spor da artık maçlar daha iyi izlenecek. Ayrıca NTV Spor HD kanalıda bundan böyle digiturk platformun da yer alacak.

NTV Spor 16:9 geniş ekranla yayında

Fenerbahçe FB Dinamo Tiflis Maçını canlı izle Dsmart izle 23.07.2012

FB Fenerbahçe Dinamo Tiflis maçı izle, Fenerbahçe - Dinamo Tiflis hazırlık maçını euro futbol izlecanlı. 23 temmuz 2012 pazartesi Fenerbahçe Dinamo Tiflis maçı özeti izle ve golleri izle. F.Bahçe v Dinamo Tbilisi maç izleme linkleri ve canlı maç izleme siteleri fb tv izle. 23/07/2012 Fenerbahçe, Hazırlık maçında bugün saat 21:00 da gürcistan'nın Dinamo Tiflis takımıyla karşılacak, maçı dsmart 82. kanal euro futbol naklen yayınlayacak. Fenerbahçe vs Dinamo Tiflis maçını buraya tıklayıp takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe FB Dinamo Tiflis Maçını canlı izle Dsmart izle 23.07.2012

Fenerbahçe 0-0 Dinamo Tiflis Maç özeti izle 23/07/2012 FB TV izle

FB Fenerbahçe 0-0 Dinamo Tiflis Maç özeti izle ve Full F.bahçe FB:0 - Dinamo Tiflis:0 hazırlık maçı özeti izle. 23 Temmuz 2012 pazartesi akşamı Fenerbahçe, Dinamo Tiflis ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin maç boyunca ki üstünlüğüne rağmen gol olmayınca maç 0-0 sona erdi. Sitemizden bu maçın geniş özetini fb tv den izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe 0 - 0 Dinamo Tbilisi geniş maç özeti izle
Fenerbahçe 0-0 Dinamo Tiflis Maç özeti izle 23/07/2012 FB TV izle

Galatasaray Fulham Maçı izle Euro Futbol Canlı 4 Ağustos 2012

Galatasaray Fulham maçı izle, Galatasaray GS Fulham hazırlık maçını canlı izle euro futbol ve canlı G.saray - Fulham maçı dsmart izle. Galatasaray GS Fulham maçı ne zaman? hangi kanalda? ve saat kaçta? 04 Ağustos 2012 cumartesi günü Galatasaray, türk telekom arena stadı ali sami yen spor kompleksi'nde ingiliz takımı fulham ile hazırlık maçı yapacak. Endonezya kampını iptal eden Galatasaray, Fulham ve Fiorentina takımları ile dosluk maçı yapacak. Bu karşılaşmaları Dsmart Euro Futbol kanalını canlı yayınlayacak.

Galatasaray Fulham Maçı izle Euro Futbol Canlı 4 Ağustos 2012

Galatasaray Fiorentina Maçını canlı izle [Euro Futbol] 8 Ağustos 2012

Galatasaray Fiorentina maçı izle, 08.08.2012 Galatasaray GS Fiorentina hazırlık maçını canlı izle d-smart ve G.saray Fiorentina maçı euro futbol izle. saat 22:00 Galatasaray GS - Fiorentina maçı ne zaman? hangi kanalda? ve saat kaçta? 08 Ağustos 2012 çarşamba günü Galatasaray, türk telekom arena stadı ali sami yen spor kompleksi'nde italya'nın Fiorentina takımıyla hazırlık maçı yapacak. Galatasaray vs Fiorentina maçını Dsmart Euro Futbol kanalını naklen yayınlayacak.

Galatasaray Fiorentina Maçını canlı izle [Euro Futbol] 8 Ağustos 2012

Beşiktaş:1 Jagiellonia Bialystok:1 Maçı izle Euro Futbol Canlı 24/07/2012

Beşiktaş 1-1 Jagiellonia maçı izle, Beşiktaş BJK Jagiellonia Bialystok hazırlık maçını canlı izle d-smart euro futbol kanalı izle ve 24 Temmuz 2012 Canlı Beşiktaş Jagiellonia Bialystok maçı şifresiz izle. Beşiktaş BJK Jagiellonia Bialystok maç özeti izle ve maçın gollerini izle. Beşiktaş BJK Jagiellonia Bialystok hangi kanalda? ve saat kaçta? BJK maç izleme linkleri ve siteleri 24.07.2012 salı günü Beşiktaş, dördüncü hazırlık maçın da Avusturya'nın Schwaz Stadı'nda polonya takımı SSA Jagiellonia Bialystok ile kaşılaşacak. Saat 20:45 de başlayacak mücadeleyi d-smart euro futbol canlı yayınlayacak. Beşiktaş 1-1 Jagiellonia maçı özeti izle

Beşiktaş:1 Jagiellonia Bialystok:1 Maçı izle Euro Futbol Canlı 24/07/2012

Telegol TV8'de başlıyor

Telegol izle, Telegol TV8 izle ve Telegol'un yeni kanalı TV8 Oldu. 5 Ağustos 2012 Telegol Serhat Ulueren'in modaretörlüğün de Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu'ndan oluşan kadrosu ile ekranlara gelecek. Telegol ekibi, yeni sezonda hem başlayacak olan süper lige hem de yaşanan şike olaylarına odaklanıyor. Bugüne kadar konuşmayanların konuşacağı çarpıcı dosyaları ile Telegol sezona damgasını vuracak. Yeni sezonda her hafta Pazar ve Pazartesi günleri canlı yayında ekranlarda olacak, Pazartesi yayınları 20 Ağustos tarihi itibariyle başlayacak Telegol kadrosuna usta yorumcu Selim Soydan'da dahil olacak.

Telegol TV8'de başlıyor

Beşiktaş 1-1 Jagiellonia maç özeti izle ve golleri izle 24 Temmuz 2012

Beşiktaş 1-1 Jagiellonia maç ozeti izle, Beşiktaş:1 Jagiellonia Bialystok:1 hazırlık maçı özeti izle ve 24.07.2012 Salı Beşiktaş BJK 1-1 Jagiellonia geniş maç özeti izle ve golleri izle. Beşiktaş Muhammed demirci golünü izle 24 temmuz 2012 salı akşamı Beşiktaş, avusturya da oynadığı son hazırlık maçın da polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımıyla 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini 41.dakika da kullanılan köşe vuruşunda Jagiellonia Bialystok 1-0 öne geçti, 59. dakika da Beşiktaş'ın golünü Muhammed Demirci attı.

Beşiktaş 1-1 Jagiellonia maç özeti izle ve golleri izle 24 Temmuz 2012

Fenerbahçe Wisla Krakow Maçını Canlı Euro Futbol izle 25.07.2012 (İptal Edildi)

Fenerbahçe Wisla Krakow maçı iptal edildi, D-Smart Fenerbahçe FB - Wisla Krakow hazırlık maçı oynanmadı euro futbol izlecanlı. 25 temmuz 2012 çarşamba Fenerbahçe Wisla Krakow maçı özeti izle ve golleri izle. F.Bahçe v Wisla Krakow maç izleme linkleri ve canlı maç izleme siteleri şifresiz fb tv izle. 25/07/2012 Fenerbahçe, son hazırlık maçında bugün saat 21:00 da polonya'nın Wisla Krakow takımıyla karşılacaktı, ancak aşırı yağmur yağışı nedeniyle maç iptal edildi.

Fenerbahçe Wisla Krakow Maçını Canlı Euro Futbol izle 25.07.2012 (İptal Edildi)

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg