reklam

15 Ağustos 2012 Çarşamba

14 Ağustos 2012 Kadir Gecesinde Hangi Namazlar Kılınır Kadir Gecesi Namazı 14.08.2012


14 Ağustos 2012 Kadir Gecesi Namazı Nasıl Kılınır Kaç Rekat Namaz Kılınır 14.08.2012,kadir gecesi namazı nasıl kılınır  nasıl ibadet edilir hangi süreler okunur,kadir gecesi namazı kaç rekat kaç rekat namaz kılınır ne zaman kılınır ,kadir gecesi namazından sonra nasıl dua edilir 14.08.2012,kadir gecesi namazı kılınışı resimli videolu anlatım

Kadir Gecesi Namazı Nasıl Kılınır Kandil Namazı Kaç Rekattır?


Resulullah Efendimiz:
Kadir gecesinde, Allahümme inneke afüvvün kerimun tühıbbül afve fa fü anni duasını okumayı bildirmiştir.
Ya Rabbi, sen affedicisin, kerimsin, affı seversin, beni de affeyle demektir.
Yatsı namazında zammı sure olarak Kadir suresini okumalı.
Bir iki sayfa Kur'an-ı kerim okumalı.
Az da olsa sadaka vermeli.

Kadir Gecesi namazı 4 rekat olarak kılınır.

1. Rekatta: Fatiha ile 3 Kadir suresi.
2. Rekatta: Fatiha ile 3 İhlas suresi
3. Rekatta: Fatiha ile 3 Kadir suresi
4. Rekatta: Fatiha ile 3 İhlas suresi
iki rekatta bir Tahiyata oturulur.
Selamdan sonra on bir defa
"Allah-u Ekber , Alah-u Ekber, Lailahe illlahu valahu ekber Allah-u Ekber velillahi hamd" denir.
Bundan sonra 100 defa İşrah suresi 100 defa Kadir suresi okunur.
Kadir Gecesi namazı ikişer olarak kılınır. Bu namaz en azı iki rekattır. İstediğiniz kadar kılabilirsiniz. En çoğu 100 rekattır.
Her rekatta Fatiha, bir Kadir suresi, 3 İhlas suresi okunur. Her iki rekatta bir selam verilir. Hz.Peygambere salat-ü selam getirilir.

Namazdan sonra:

1 defa:
Allöe2hü ekber. Allöe2hü ekber. Löe2 ilöe2he illallöe2hü vallöe2hü ekber. Allöe2hü ekber. Ve lillöe2hil-hamd
100 Elem neşrah leke sadrak
100 İnnöe2 enzelnöe2hü föee leyletil-kadr
100 defa da Resöfblullah (s.a.v.) Efendimiz in Hazret-i öc2işe (r.a.) Vöe2lidemiz e öğrettiği şu duöe2 okunup, sonra duöe2 yapılır:
Allöe2hümme inneke afüvvün keröeemün tühibbül-afve fa fü annöee (Allahım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Mümkünse kandil gecesi bir de Tesbih Namazı kılmalıdır.14 Ağustos 2012 Kadir Gecesinde Hangi Namazlar Kılınır Kadir Gecesi Namazı 14.08.2012

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Rakibi Hangi Takım Oldu Kim


Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Rakibi Hangi Takım Oldu Kim ,fb şampiyonlar ligi rakibi kim ,fb şampiyonlar ligi rakibi hangi takım oldu fenerbahçe turu geçer mi spor yazarları yorumlar,fb şampiyonlar ligi rakibi kim oldu kura çekiliş sonuçları



Fener'e Spartak Moskova çıktı! 

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play Off turundaki rakibi belli oldu. Sarı lacivertliler, Rus temsilcisi Spartak Moskova ile eşleşti. Spartak Moskova'da Emenike de forma giyiyor!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Rusya'nın Spartak Moskova takımıyla eşleşti. İsviçre Nyon'daki UEFA Merkezi'nde yapılan kura çekiminde sarı lacivertliler, Spartak Moskova ile eşleşti. Böylece geçen sezon başı Fenerbahçe'ye transfer olan ancak şike soruşturması sonrası sarı lacivertli formayı hiç giyemeden Spartak Moskova'ya giden Emenike de Fenerbahçe'ye rakip oldu. İlk maç 21 Ağustos salı günü Moskova'da, oynanacak. Fenerbahçe bu turu geçerse, gruplarda mücadele etme hakkı elde edecek.Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Rakibi Hangi Takım Oldu Kim

Nur Tatar Tekvando Maçı Londra 2012 Canlı İzle


10  ağustos 2012 Nur Tatar Tekvando Maçı Londra 2012 Canlı İzle ,Nur Tatar londra 2012 olimpiyatları tekvando maçı canlı yayın trtspor izle 10.08.2012,Nur Tatar tekvando maçı canlı izle ,Nur Tatar tekvando yarı final maçı canlı yayın naklen canlı trt spor seyret




Nur Tatar da madalyaya göz kırptı

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden tek bayan taekwandocu olan Nur Tatar, yarı finalde Avustralyalı rakibi Carmen Marton'u 6-0 mağlup etti ve finale kaldı.

Nur'un bugün gösterdiği mükemmel performans ile Türkiye'nin Londra Olimpiyatları'ndaki 3. madalyasını garanti etti. Madalyanın rengi bu gece 00.15'te yapılacak mücadelenin ardından belli olacak.

 

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda milli tekvandocu Nur Tatar, 67 kiloda ABD'li rakibi Paige McPhearson'ı 6-1 yenerek yarı finale yükseldi.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden tek bayan tekvandocu olan Nur Tatar, çeyrek finalde ABD'li Paige McPhearson'u 6-1 yenerek yarı finale yükseldi.
Servet Tazegül'ün altın madalya kazanmasının ardından tekvandodaki bir diğer madalya umudumuz olan Avrupa şampiyonu Nur Tatar, 67 kiloda mücadelesinde adını yarı finale yazdırmayı başardı.
19 yaşındaki genç tekvandocumuz ilk turda Grenada'dan Andrea St Bernard'ı 5-1 mağlup ettikten sonra çeyrek finalde ABD'den Paige McPhearson ile karşılaştı. İlk puanı rakibine vermesine rağmen 2 puanlık bir vuruş gerçekleştiren Nur Tatar, 1. Raundu 2-1 önde tamamladı. İkinci rauntta 2 tekvandocu da çekimser bir oyun sergilerken, devrenin bitmesine 5 saniye kala atak yapan Nur Tatar, rakibinin kafasına yaptığı 4 puanlık vuruşla, son devreye 6-1 önde girmeyi başardı.
Son devrede rakibini kendisine yaklaştırmayan tekvandocumuz, karşılaşmayı 6-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Nur Tatar, saat 19.00 başlayacak yarı final mücadelesinde Avustralyalı Carmen Marton ile karşı karşıya gelecek.
Nur Tatar Tekvando Maçı Londra 2012 Canlı İzle

Nur Tatar Londra 2012 Olimpiyatları Tekvando Maçı Finalde


Nur Tatar Londra 2012 Olimpiyatları Finalde ,nur tatar tekvando final maçı finalde,londra 2012 olimpiyatları nur tatar oğlu tekvando finali finalde ,nur tatar ne yaptı maçı saat kaçta hangi kanalda

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden tek bayan taekwandocu olan Nur Tatar, yarı finalde Avustralyalı rakibi Carmen Marton'u 6-0 mağlup etti ve finale kaldı.

Nur'un bugün gösterdiği mükemmel performans ile Türkiye'nin Londra Olimpiyatları'ndaki 3. madalyasını garanti etti. Madalyanın rengi bu gece 00.15'te yapılacak mücadelenin ardından belli olacak.
Nur Tatar Londra 2012 Olimpiyatları Tekvando Maçı Finalde

2012 En Düşük Faizli Bayram Kredisi Hangi Kredi Faizi Oranları


2012 En Uygun Bayram Kredileri,en düşük banka kredileri,en düşük faizli krediyi veren banka hangisi 2012,en düşük faizli banka kredisi veren bankaların kredi oranları 2012,2012 en düşük faizli banka kredisi hangisi hangi banka istenilen belgeler şartları ne ne kadar kredi veriyor en düşük en yüksek kaç lira kredi veriyor,en uygun bayram ihtiyaç kredisi veren banka kaç ay vade
2012 En Uygun Bayram Kredileri,en düşük banka kredileri,
Bankalar bayramlık kredilerde faizi düşürdü. Bankaların hemen hemen hepsi bayrama özel kredilerle yoğun bir şekilde müşteri kapma yarışına girmiş durumdalar. Devam eden ihtiyaçkredisi kampanyalarının yanı sıra, Ramazan Bayramı na özel cazip kredi seçenekleri sunan bankalar, düşük faizli krediler ile bayram öncesi kredi hacimlerini genişletmeyi hedefliyor.
Pek çok sektörde çalışanlar için durgun ve harcamanın bol olduğu bu yaz dönemi için ve bayram ihtiyaçları, bayram alışverişi için acil nakit ihtiyacında olanlara, Türkiye nin önde gelen bankalarından çok uygun ihtiyaç kredisi avantajları geldi.
Halkbank, ING Bank, Garanti Bankası, YKB, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Anadolu Bank, Şekerbank, İş Bankası, Türkiye Finans ve HSBC gibi Türkiye nin önde gelen bankalarımüşterilerine özel bayramlık kredi sunuyor.
Kimi banka bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0,49'a kadar düşürürken, kimisi 60 aya varan vade imkanı sunuyor. Bayram kredilerinin bir çoğunda dosya masrafı da alınmıyor.
Halkbank tan erken gelen bayram kredi
Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi ni başlattı. Dosya masrafı alınmayankampanyada 5 bin TL tutarındaki kredinin taksiti aylık sadece 129 TL ve vade süresincetaksitler değişmiyor.
15.000 TL ye kadar, 60 aya varan vade seçenekleri ile sunulan kampanyada müşteriler ilktaksitlerini dilerlerse 2 aya kadar erteleyebiliyorlar. Her bütçeye uygun kredi fırsatlarına sahipkampanyadan yararlanmak için 24 Ağustos a kadar tüm Halkbank şubelerine başvuruyapılabiliyor.
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu şunları ifade etti: Amacımız, bayram harcamalarının hane bütçelerini etkilemesini engellemek, küçük taksitlerlevatandaşlarımızın nakit ihtiyacını karşılamak. Kredimizi dosya masrafsız kullandırmakla kalmıyor, aynı zamanda talebe ve gelir durumuna göre kişiye özel geri Şme planları da hazırlıyoruz.
Erken Gelen Bayram Kredisi sayesinde herkesin bayram coşkusunu sıkıntı çekmeden yaşayabilmesini istiyoruz. ING Bank dan dosya masrafsız kredi ING Bank, Ramazan Ayı süresince müşterilerine ihtiyaçlarını karşılamaları için çok cazip oranlarla, dosya masrafsız ve 79 TL den başlayan taksitlerle 5.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.
Ramazan Ayı boyunca ING Bank şubelerine uğrayarak kredi başvurusunda bulunan tüketiciler, hem 5.000 TL tutarındaki kredinin 199 TL lik dosya masrafını Şmeyecekler, hem de çok cazip Şme şartları ile ihtiyaçlarını karşılayacaklar.
Garanti den bayramlık krediö85
Garanti Bankası, bayrama özel masraf ve faizli destek kredisi kampanyasına başladı. Garanti müşterileri, bayrama kadar sürecek kampanya kapsamında; %0.99 faizli, 9 TL dosya masraflı kredi kullanabiliyor. Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise düşük faizli ve masraflı, 60 aya varan vadelerde, 50 bin TL ye kadar bayram kredisi seçeneği sunuluyor.
Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, www.garanti.com.tr adresinden, 444 0 335 Tam Destek hattından, Garanti Bankası ATM lerinden başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca, cep telefonlarına KREDİ yazıp 3390'a SMS yollayarak kolayca başvurabiliyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, Müşterilerimize, ihtiyaç duydukları krediyi en kolay Şnebilir şekilde vermeyi amaçlıyoruz. Ramazana özel hazırladığımız bayramlık kredi sayesinde, müşterilerimiz hem düşük faiz oranından hem de düşük masraf fırsatından aynı anda faydalanabilecek.
Üstelik diğer bankalarda olmayan Tam Destek özelliği sayesinde, krediyle ilgili farklı ihtiyaçlarına benzersiz çözümler sunuyoruz. Müşterilerimiz için en uygun kredi seçeneklerini geliştirmeye devam edeceğiz. dedi.
Yapı Kredi den bayrama 3 özel kredi
Yapı Kredi Bankası, ramazan bayramına özel çeşitli kredi olanakları sunuyor. Yapı Kredi, esnafın nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel kredi kampanyası başlattı.
Bu kapsamda Yapı Kredi KOBİ bankacılığı müşterileri 17 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyada 24 ay vadede, 50.000 TL ye kadar yüzde 1,19 faiz oranından başlayan oranlarla kredi kullanma imkanına sahip oluyor.
KOBİ Bankacılığı müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Yapı Kredi şubelerini ziyaret etmek yeterli oluyor.
Öte yandan, Worldcard, bu Ramazan da da hazırladığı kampanyayla kullanıcılarına kazançlıalışveriş imköe2nı sunmaya devam ediyor. Worldcard sahipleri 14 Temmuz endash 21 Ağustos 2012tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi işyerlerinden en az biri gıda market alışverişi olmak üzere, gıda ve akaryakıt sektöründe yapacakları tek çekim beş adet 100 TL ve üzerindeki alışverişlerinde toplam 50 TL değerinde hediye Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor.
Ayrıca, Banka, müşterilerine günde 6 TL den başlayan taksitlerle 6.000 TL Ramazan Kredisi sunuyor. Yapı Kredi, hazırladığı Ramazan kampanyası kapsamında, günde sadece 6 TL ye 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.
Nakit ihtiyacı olanlar Ramazanın coşkusunu avantajlı Şme seçenekleriyle Yapı Kredi de yaşıyor. Ramazan ayı boyunca sürecek kampanyada, 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisine 36 ay vadede yüzde 0,84 faiz oranıyla günde 6 TL geri Şme kolaylığıyla sahip olunabiliyor.
Kampanyadan faydalanmak isteyenler kredisimdi.com.tr adresinden, Yapı Kredi ATM lerinden veya SMS yoluyla Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelir yazıp 4411'e SMS atarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Yapılan kredi başvurularına 3 dakika içinde yanıt alınabiliyor.
VakıfBank tan 60 ay vadeli bayram kredisi
VakıfBank, geleneksel hale getirdiği Bayram Kredisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde herkes ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilsin diye %0,49'dan başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri ile VakıfBank, müşterilerine 500 TL ile 40.000 TL arasında kredi imkanı sunuyor.
Diğer taraftan; VakıfBank kredi kartı müşterileri de bu bayramı indirim ve Worldpuanlarla karşılıyor. VakıfBank Worldcard sahipleri, 21 Ağustos a kadar üye işyerlerinden yapacakları 5 adet 100 TL ve üzeri gıda ve akaryakıt alışverişinde 50 TL Worldpuan kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca VakıfBank Worldcard sahipleri 18-26 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında yapacakları harcamalarda %10 indirim kazanıyor.
Akbank tan avantajlı Ramazan Paketi kredisi
Akbank, Ramazan bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyenlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Ramazan a özel bir kredi sunuyor. Akbankın sunduğu Ramazan Paketi nden yararlanıp ihtiyaç kredisi kullananlar, düşük taksitlerle bütçelerine uygun koşullarda geri Şme yapacaklar.
Akbank Bireysel Bankacılık tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, birçok kişinin yaz aylarına rastlayan Ramazan bayramını uzaklardaki akrabalarını ziyaret ile değerlendirdiğine işaret ederek, Birçokları da, yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı.
Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Ramazan Paketleri ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz dedi.
Tözge nin verdiği bilgilere göre, Akbank, Ramazan ayı boyunca Mini Ramazan Paketi nde 85 liradan başlayan taksitler ile 5 bin lira, Standart Ramazan Paketi nde ise 175 liradan başlayan taksitler ile 10 bin lira kredi kullanma olanağı sunuyor.
Ramazan paketinde 48 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor. Sözlerini, Ramazan paketlerimizin yanı sıra, müşterilerimizin 30 bin liraya kadar olan yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarını da avantajlı koşullarda karşılamak için, uygun faiz ve Şme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi sunuyoruz diye sürdüren Tözge, şu bilgileri verdi:
Müşterilerimiz dilerlerse 229 lira kredi kullandırım ücreti ve yüzde 1.29 faiz oranı ile ihtiyaç kredilerini kullanabiliyorlar. Üstelik isteyen müşterilerimiz kredilerini 3 ay taksit erteleme seçeneği ile kullanıp, Şmelerine Kasım 2012'de başlayabiliyorlar.
Denizbank, SMS le bayram kredisi veriyor
Denizbank müşterileri kampanya ile birlikte Ramazan ayı ve bayram ihtiyaçlarını DenizBank tan SMS ile karşılayabilecekler.
Kampanya masrafsız. Müşteriler, 3280'e kısa mesaj olarak göndererek, internet sitemizden sadece TC kimlik numarası ile kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.  Facebook ve Twitter üzerinden ise, Ramazan a özel 1.000 TL ekstra avantaj sağlayarak kredilerden faydalanabiliyorlar. Kredi başvuru sonuçları 5 dakika içerisinde cep telefonuna gelen SMS ile öğreniliyor ve aynı gün içinde kredi DenizBank şubelerinden alınabiliniyor.
Bayramda da, kolay ve hızlı başvuru süreci ve Her Derde Deva Kredi seçenekleri ile tüketicilerin yanında olmayı hedefleyen banka, Ramazan ayı boyunca Deniz Bonus ile 14 Temmuz endash 18 Ağustos 2012 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde Bonus Üye İşyeri olan market veya akaryakıt sektörlerinde ikinci 100 TL harcamaya 5 TL, üçüncü 100 TL harcamaya 5 TL, dördüncü 100 TL harcamaya 5 TL, beşinci 100 TL harcamaya 35 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edecek..
Ayrıca, Ramazan ayı boyunca DenizBank Banka Kartı ile yapılacak gıda ve market alışverişlerinde kuruşlar müşterilerin hesabına iade edilece. Örneğin 15,57 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,57 kuruş; 60,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade edilecek olup toplam 30 TL ye kadar iade yapılacak.
Anadolubank, müşterilerine çifte bayram yaşatacak
Bayram tatilinin ardından okulların açılmasıyla masrafları artacak olan tüketicisi için Anadolubank, çok özel bir kampanya hazırladı. Çifte Bayram Kredisi ile isteyen bayram masraflarını karşılayacak, isteyen tatiline gidebilecek ya da yaklaşan okul masraflarını kolayca karşılayabilecek.
Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, Yoğun bir kış döneminin sonrasında çıkılacak tatil, bayram harcamaları ve sonrasında da okulların açılması ile tüketicinin yaşayacağı zolukları düşünerek, Bayram Kredisi ni hazırladık.
Düşük faizli, kolay Şme seçenekli Çifte Bayram Kredisi ile tüketici bu dönemi daha rahat atlatacak diye düşünüyoruz. Çünkü Çifte Bayram Kredisi ile tüketiciler dilerlerse günde 15 TL ya da aylık 450 TL Şme seçeneklerinden faydalanabilecek dedi.
Şekerbank tan bayrama özel iki avantajlı kampanya
Şekerbank, hem bireysel müşterilerin hem de esnaf ve küçük işletmelerin, nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamaları amacıyla Ramazan ayına özel iki ayrı kampanya düzenledi.
Şekerbank, bireysel müşterileri için düzenlediği Bu Ramazan ailesini mutlu etmek için çalışan herkesin yanındayız sloganlı kampanyası kapsamında, Banka ile yeni tanışan ücretli çalışan ve emeklilerin, 500 TL ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını, faizsiz ve komisyonsuz olarak karşılıyor.
Başvurusu kabul edilen ve en az 500 TL tutarında kredili mevduat hesabı limiti tanımlanan ücretli ve emekliler, limitlerinin 500 TL lik kısmını, bir yıl süreyle faiz ve komisyon Şmeden kullanabiliyorlar.
Başvuruların Şekerbank şubelerinden alındığı kampanyadan yararlanan bireysel müşteriler, faiz ve komisyon Şmeden 500 TL limitlerini şubeden veya banka kartı ile ATM den nakit çekerek kullanabilecekler.
Ayrıca banka kartı ile alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gibi; su, elektrik, doğalgaz, telefon vb. faturalarını da otomatik talimat ile Şyebilecekler. Kampanyadan yararlananlar düzenli Şme talimatı ile kira ve okul taksiti gibi Şmelerini de yapabilecekler.
İşinize Ramazan Bereketi kampanyası
Şekerbank İşinize Ramazan Bereketi kampanyası ile de, esnaf ve küçük işletmelerin finansman ihtiyaçlarını; 3 ay taksit ötelemeli, 60 aya kadar vadeli ve avantajlı fiyatlarla temin ediyor. Banka, esnafın 75.000 TL ye kadar olan kredi taleplerinde 60 aya varan vade için aylık % 1,59, işletmelerin ise 250 bin TL ye kadar olan kredi taleplerinde 36 ay vade için % 1,49 oranında faiz uyguluyor.
Şekerbank ayrıca, çek yaprağı başına garanti limiti yükseltilmiş ürünü Üreten Çek kullanan esnaf ve küçük işletmelerin, kampanyada kullandıkları kredilerin masraf tutarında 50 TL indirim sağlıyor. Masraf tutarı ve kredi kullanımı sırasında yapılacak sigortalar da ayrıca kredilendirilebiliyor.
17 Ağustos a kadar devam edecek İşinize Ramazan Bereketi kampanyasından; gıda işletmecilerinden, okul dönemi ve Ramazan Bayramı öncesi tedarik ihtiyacı oluşan kırtasiyeci ve manifaturacılara kadar tüm esnaf ve işletmeler faydalanabiliyor.
İş Bankası, geleneksel bayram kredisini sürdürüyor
İş Bankası, yıllardır devam ettirdiği Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası ile bu bayramda da nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
İş Bankası bu Bayram döneminde de İhtiyaç Kredisi faiz oranlarını düşürerek Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası kapsamında 5.000 TL ve 12 ay vadeli İhtiyaç Kredisi için faiz oranını %0,59 olarak belirlemiştir. Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar içinse 60 ay vade ve 30.000 TL ye kadar farklı kredi seçenekleri de sunulmaktadır.
Türkiye Finans tan bonuslu bayram kredisi
Türkiye Finans, bayrama özel duyurduğu İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı kampanyası kapsamında uygun Şme koşullarıyla avantajlı finansman fırsatını sunuyor. 08 Ağustos endash 28 Eylül 2012 tarihleri arasında Türkiye Finans tan Bayram İhtiyaç Finansmanı kullanan müşterilere 100 TL ye varan Bonus kazanma fırsatı sunuluyor.
Üstelik kampanya kapsamında ayda 90 TL den başlayan taksitlerle Şme kolaylığı ve 3 ay taksit öteleme seçeneği de bulunuyor. Türkiye Finans Bayram Taşıt Finansmanı Kampanyası ise yine 08 Ağustos endash 28 Eylül 2012 tarihleri arasında, %1,06'dan başlayan uygun köe2r oranları ile müşterilere sunuluyor. Taşıt Finansmanı kampanyasında da yine 3 ay taksit erteleme fırsatı bulunuyor. Üstelik kampanya kapsamında taşıt finansmanı kullanan her müşteriye Navigasyon cihazı hediye ediliyor.
Bayram kredileri 2012 2013 , Ramazan Bayramı Kredileri 2012 , Bayram Kredileri ve Faiz Oranları
Kaynak: Dünya Gazetesi2012 En Düşük Faizli Bayram Kredisi Hangi Kredi Faizi Oranları

Londra 2012 Olimpiyatları Nur Tatar Tekvando Final Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda


Londra 2012 Olimpiyatları Nur Tatar Tekvando Final Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda,nur tatar tekvando final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda hangi kanal canlı veriyor



NUR TATAR FİNALDE!

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda tekvandoda kadınlar 67 kiloda Nur Tatar, Avustralyalı Carmen Marton'u 6-0 yenerek finale yükseldi. Final mücadelesi saat 00:15'te başlayacak.Canlı yayın Trtspor da yayınlanacak!

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden tek bayan tekvandocu olan Nur Tatar finale yükseldi. Çeyrek finalde ABD'li Paige McPhearson'u 6-1 geçen Nur, yarı finalde de Avustralyalı Carmen Marton'u 6-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
kaynak:ntvspor
Londra 2012 Olimpiyatları Nur Tatar Tekvando Final Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda

2012 Akbank Bayram Kredisi - Akbank bayram kredisi faiz oranları 2012


2012 Akbank Bayram Kredisi - Akbank bayram kredisi faiz oranları 2012,akbank bayram kredisi en düşük faiz oranları kaç kaç tl faiz kaç ay vade faiz oranları,akbank bayram kredisi kredi taksit oranları dosya masrafı varmı çeksem ne kadar kaç lira Şrim


Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Bayram Kredisi

2012 Akbank Bayram Kredisi - Akbank bayram kredisi faiz oranları 2012 Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Bayram Kredisi Kampanyası sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle çok mutlu bir bayram geçirmeniz için AkBank tan Bayram a Özel İhtiyaç Kredisi. Uygun taksit seçenekleri ve faiz oranlarıyla siz de kredinizi masrafsız olarak AkBank tan alın, bayramın mutluluğunu doya doya yaşayın. Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Bayram Kredisi Kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar geçerlidir. 


Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Bayram Kredisinin Özellikleri Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Bayram Kredisi 31 Ağustos tarihine kadar geçerlidir. 5000 TL Bayram Kredisi Kredinin vadesi en fazla 36 aydır. Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Bayram Kredisi Kampanyadaki kredi tutarı azami 10.000 TL dir. 5000 TL Bayram Kredisi Bayram Kredisi dosya masrafsızdır. Ancak krediyi daha düşük faiz ile kullandırmak için masraf alınabilir. KKDF %15 ve BSMV % 5 dır. Kredili Hayat Sigortası yaptırılır.Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Masrafsız Bayram Kredisi
Kredi Tutarı Faiz Vade (ay) Dosya Masrafı Toplam Masraf Taksit Tutarı Aylık Maliyet Oranı Yıllık Maliyet Oranı
5,000 TL 1.39% 36 0 TL 6 TL 185.86 TL 1.68% 20.10%
* Banka, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. * Yıllık Maliyet Oranı hesaplamasında 30 yaş erkek 5000 TL kredi tutarı için yıllık kredili hayat sigortası yer almaktadır. Kredili Hayat Sigortası primi, kredi tutarı, çalışma şekli, yaş ve cinsiyete göre değişiklik göstermektedir.  Günde 6 TL Taksitle 5000 TL Masraflı Bayram Kredisi
Kredi Tutarı Faiz Vade (ay) Dosya Masrafı Toplam Masraf Taksit Tutarı Aylık Maliyet Oranı Yıllık Maliyet Oranı
5,000 TL 1.19% 36 250 TL 256 TL 178.60 TL 1.75% 20.94%
* Banka, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı istediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutar. * Yıllık Maliyet Oranı hesaplamasında, dosya masrafı, BSMV ve 30 yaş erkek 5000 TL kredi tutarı için yıllık kredili hayat sigortası yer almaktadır. Kredili Hayat Sigortası primi, kredi tutarı, çalışma şekli, yaş ve cinsiyete göre değişiklik göstermektedir.* Masraflı Kredide 5.000 TL krediye kadar 250 TL, 5.001-10.000 TL arası kredilerde 350 TL dosya masrafı alınır. 

2012 Akbank Bayram Kredisi - Akbank bayram kredisi faiz oranları 2012

2012 Yapı Kredi Bayram Kredisi - Yapı Kredi bayram kredisi faiz oranları 2012


2012 Yapı Kredi Bayram Kredisi - Yapı Kredi bayram kredisi faiz oranları 2012,Yapı Kredi bayram kredisi en düşük faiz oranları kaç kaç tl faiz kaç ay vade faiz oranları,Yapı Kredi bayram kredisi kredi taksit oranları dosya masrafı varmı çeksem ne kadar kaç lira Şrim 

 

Yapı Kredi Bayram Kredisi


2012 Yapı Kredi Bayram Kredisi - Yapı Kredi bayram kredisi faiz oranları 20122012 Yapı Kredi Bayram Kredisi Kampanyası sizleri bekliyor.
Yapı Kredi den Bayrama özel Süper Kredi. Yapı Kredi den özel kredi seçenekleri. İster ayda sadece %0.59 dan başlayan faiz oranlarıyla, ister faizsiz peşin komisyonlu, isterseniz masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi alın, cebinizde yüzünüz de gülsün.Siz de ihtiyaçlarınızı ertelemek istemiyorsanız, Bireysel İhtiyaç Kredisi için hemen Kredi Şimdi başvurusu yapabilir veya en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilirsiniz.
Taksitli Kampanyalar
Yapı Kredi Bayram Kredisi Tutarı Vade Aylık Faiz Oranı Toplam Masraf Aylık Toplam Maliyet Oranı Yıllık Toplam Maliyet Oranı Aylık Taksit Tutarı
5.000 TL 12 ay 0,59% 379 TL 1,97% 23,63% 436,09 TL
6.000 TL 36 ay 0,84% 597 TL 1,63% 19,55% 199,56 TL
Bayram Kampanyaları
Yapı Kredi Bayram Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi- Gelir Belgesi Fotokopisi- Ücretli çalışanlar için son maaş bordrosunun fotokopisi / Maaş yazısı (Şirket yetkililerinin imza sirküleri ile beraber)- Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi- Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi- Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi- Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgöe2h belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir)
2012 Yapı Kredi Bayram Kredisi - Yapı Kredi bayram kredisi faiz oranları 2012

2012 Halkbank Bayram Kredisi - Halkbank bayram kredisi faiz oranları 2012,Halkbank bayram kredisi en düşük faiz oranları kaç kaç tl faiz kaç ay vade faiz oranları


2012 Halkbank Bayram Kredisi - Halkbank bayram kredisi faiz oranları 2012,Halkbank bayram kredisi en düşük faiz oranları kaç kaç tl faiz kaç ay vade faiz oranları,Halkbank bayram kredisi kredi taksit oranları dosya masrafı varmı çeksem ne kadar kaç lira Şrim


Halkbank Bayram Kredisi


2012 Halkbank Bayram Kredisi Kampanyası sizleri bekliyor. Sabit 129 TL taksitli Bayrama özel Krediniz Halkbank ta. Üstelik Halkbank Bayram Kredisi Kampanyasında dosya masrafı yok, Vade süresince taksit artışı yok. Bayram öncesinde Halkbank Bayram Kredisi Kampanyasında ayda sadece 129 TL taksitle, 60 ay vadeli, 5.000 TL kredi fırsatını kaçırmayın. Halkbank Bayram Kredisi Kampanyası 31 Ağustos 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır.60 aya varan vadelerde, 15.000 TL ye nakit ihtiyaçlarınız için Erken Gelen Bayram Kredinizi hemen alın, Bayramı kutlamaya herkesten önce başlayın.Dilerseniz ilk taksitinizi 2 ay erteleyerek, kredinizi şimdi alıp Şmelerine Ekim de başlayabilirsiniz.15.000 TL üzerindeki ihtiyaçlarınız için avantajlı Yaz Tarifesi kampanyasından yararlanabilirsiniz.
Bayram Kampanyası
Halkbank Bayram Kredisi Tutarı Vade Aylık Faiz Oranı Dosya Ücreti Hayat Sigortası Aylık Maliyet Oranı Yıllık Maliyet Oranı Aylık Taksit
5.000 TL 60 ay %1,29 0 TL 12,50 TL %1,56 %18,69 128,54 TL
15.000 TL 60 ay %1,29 0 TL 37,50 TL %1,56 %18,69 385,62 TL
Taksitle Kampanyalar
- Aylık ve yıllık maliyet oranları faiz, dosya ücreti, sigorta ve vergileri kapsamaktadır.- Toplam maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır. - Hayat sigortası bedeli bir yıllık ve 35 yaş üzerinden hesaplanmış olup, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmektedir.- Halkbank Bayram Kredisinden faydalanmak için gerekli belgeler ile en yakın Halkbank Şubesine başvurabilirsiniz.- Kredinin ertelemeli kullanılması durumunda, ertelemeden kaynaklı oluşacak faiz ilk taksitte tahsil edilecektir.- Banka, belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
2012 Halkbank Bayram Kredisi - Halkbank bayram kredisi faiz oranları 2012,Halkbank bayram kredisi en düşük faiz oranları kaç kaç tl faiz kaç ay vade faiz oranları

Nur Tatar Tekvando Final Maçı Canlı TRT SPOR İzle


Nur Tatar Tekvando Final Maçı Canlı TRT SPOR İzle,2012 londra nur tatar tekvando final maçını canlı seyret,nur tatar final maçı canlı izle londra 2012,nur tatar final tekvando canlı yayın,nur tatar londra 2012 taekwondo final maçı canlı izle ,nur tatar ne yaptı altın madalya kazandı mı 11 ağustos 2012,nur tatar taekwondo finali canlı yayın trt spor izle 11.08.2012


NUR TATAR FİNALDE! 

 Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda tekvandoda kadınlar 67 kiloda Nur Tatar, Avustralyalı Carmen Marton'u 6-0 yenerek finale yükseldi. Final mücadelesi saat 00:15'te başlayacak. Nur Tatar'ın final karşılaşmasının canlı yayını Trtspor da..

Türkiye Londra 2012 Olimpiyatlarında madalya sıralamasında da yukarlara doğru yükselmeye başladı.Nur Tatar ayrıca madalya kazamayı hak kazandı .

kaynak:fikrinne.blogspot.com un özel haberidir.

Nur Tatar Tekvando Final Maçı Canlı TRT SPOR İzle

Türk Sporcular Londra 2012 Olimpiyatları Madalya Sıralaması


Türk Sporcular Londra Olimpiyatları Madalya Sıralaması,2012 londra olimpiyatları türk sporcuların madalya sıralaması türkler kaç madalya aldı kaç madalya kazandık olimpiyatlarda,2012 londra olimpiyatları madalya sıralaması güncel türkler kaç madalya aldı toplamda kaç madalya kazandık

Atletizmde Türk Olimpiyat tarihinde ilk altın madalya, gümüşle beraber geldi. Kadınlar 1500 metrede Aslı Çakır Alptekin altın, Gamze Bulut ise gümüş madalyanın sahibi oldu ve bu ikili unutulmayacak bir başarıya imza attı.

Türk Sporcular Londra 2012 Olimpiyatları Madalya Sıralaması
Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar 1500 metre finalinde Türk atletler Aslı Çakır Alptekin altın, Gamze Bulut ise gümüş madalya kazandı.

Madalya Sıralaması

Ülkeler Altın Gümüş Bronz Toplam
A.B.D. 41 26 27 94
Çin 37 25 19 81
Büyük Britanya 25 15 17 57
Rusya 15 21 27 63
Güney Kore 13 7 7 27
Almanya 10 18 14 42
Fransa 9 9 12 30
Macaristan 8 4 3 15
Avustralya 7 14 10 31
İtalya 7 6 8 21
Hollanda 6 5 8 19
Kazakistan 6 0 3 9
Japonya 5 14 16 35
İran 4 5 1 10
Yeni Zelanda 4 3 5 12
Kuzey Kore 4 0 2 6
Jamaika 3 4 3 10
Belarus 3 3 4 10
Küba 3 3 4 10
Ukrayna 3 1 9 13
Güney Afrika 3 1 1 5
Etiyopya 3 0 3 6
İspanya 2 8 3 13
Romanya 2 5 2 9
Danimarka 2 4 3 9
Çek Cumhuriyeti 2 3 3 8
Kenya 2 3 3 8
Brezilya 2 2 8 12
Polonya 2 2 6 10
Türkiye 2 2 1 5
Hırvatistan 2 1 1 4
İsviçre 2 1 0 3
Kanada 1 5 11 17
Kolombiya 1 3 4 8
İsveç 1 3 3 7
Slovenya 1 1 2 4
Arjantin 1 1 2 4
Tunus 1 1 1 3
Norveç 1 1 1 3
Gürcistan 1 1 1 3
Dominik Cumhuriyeti 1 1 0 2
İrlanda 1 0 3 4
Litvanya 1 0 2 3
Letonya 1 0 1 2
Bahamalar 1 0 0 1
Venezuela 1 0 0 1
Cezayir 1 0 0 1
Grenada 1 0 0 1
Uruguay 0 1 0 1
Meksika 0 3 2 5
Azerbaycan 0 2 4 6
Mısır 0 2 0 2
Hindistan 0 1 3 4
Slovakya 0 1 3 4
Moğolistan 0 1 3 4
Ermenistan 0 1 2 3
Belçika 0 1 2 3
Tayvan 0 1 0 1
Estonya 0 1 1 2
Tayland 0 1 1 2
Sırbistan 0 1 1 2
Endonezya 0 1 1 2
Malezya 0 1 1 2
Bulgaristan 0 1 1 2
Guatemala 0 1 0 1
Kıbrıs Rum Kesimi 0 1 0 1
Portekiz 0 1 0 1
Botsvana 0 1 0 1
Finlandiya 0 1 0 1
Yunanistan 0 0 2 2
Moldova 0 0 2 2
Özbekistan 0 0 2 2
Singapur 0 0 2 2
Katar 0 0 2 2
Hong Kong 0 0 1 1
Fas 0 0 1 1
Tacikistan 0 0 1 1
Kuveyt 0 0 1 1
Suudi Arabistan 0 0 1 1
Porto Riko 0 0 1 1
Trinidad ve Tobago 0 0 1 1
Afganistan 0 0 1 1
Türk Sporcular Londra 2012 Olimpiyatları Madalya Sıralaması

2012 Londra Olimpiyatları Kadınlar 1500 Metre Finali Yarışı İzle


Kadınlar 1500 Metre Finali Gamze Bulut-Aslı Çakır Alptekin Yarışı İzle,londra 2012 olimpiyatları 1500 metre kadınlar finali türk sporcuları video yarışı izle,1500 metre kadınlar finali türkler türk sporcuların yarışı seyret,2012 londra olimpiyatları 1500 m kadınlar finali yarış video izle

Londra Olimpiyatları'nda kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile gümüş madalyaya uzanan Gamze Bulut çok mutlu olduklarını söylediler.

Aslı Çakır Alptekin, yarış sonrası yaptığı açıklamada, herkesin kendileri için dua ettiğini bildiklerini belirterek, ''Bu madalyaları tüm Türkiye'ye armağan ediyoruz. Biliyoruz ki herkes bize dua etti. Onların dualarıyla son turdu Gamze ile iyi koşup ilk iki sırayı aldık'' diye konuştu.

"BUNDAN SONRASI ÇEREZ!"
Altın madalyanın sahibi olan Aslı Çakır Alptekin, "Türkiye'ye teşekkür etmek istiyorum, herkesten dua istedik, yüreğiyle bizimle olsun istedik. Son 200 metrede onların enerjisini hissettim. Tüm Türkiye'ye armağan ediyorum. Sayın Başbakan ile telefonda konuştum, geleceğe çok ümitle baktığını söyledi, Türkiye'ye yakışan bir madalya getirdiğimizi söyledi. En büyük hayalim olimpiyat şampiyonu olmaktı, olimpiyatı kazandım, bundan sonrası bizim için çerez" dedi.


Atletizm dalında Türkiye'ye olimpiyat tarihindeki ilk altın madalyayı kazandıran Aslı Çakır Alptekin, ''Burada İstiklal Marşı'nı tüm dünyaya okutacağımız için onurlu gururluyuz. Bu Türklerin gücü. Bize emeği geçen herkesten Allah razı olsun'' dedi.

GAMZE: "İNANDIK VE BAŞARDIK"
1500 metrede gümüş madalya kazanan Gamze Bulut ise, ''Aslı ablayla inandık ve başardık'' diye konuştu.

Şokta olduğunu ifade eden Gamze Bulut, ''Herşey bana rüya gibi geliyor. Güzel koştuk, hala inanamıyorum. Olimpiyat ikincisiyim, çok mutluyum. Çizgiyi geçerken inandık ve başardık'' dedi.

"HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Gamze Bulut: "Çok güzel bir mutluluk, Aslı abla ile bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarıma, Kayseri halkına, başkanım Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

  2012 Londra Olimpiyatları Kadınlar 1500 Metre Finali Yarışı İzle

Fenerbahçe Spartak Moskova Maçı Ne Zaman


Fenerbahçe Spartak Moskova Maçı Ne Zaman ,fenerbahçe şampiyonlar ligi Spartak Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda,fb Spartak Moskova maçı ne zaman ,fb Spartak Moskova maçı bilet fiyatları,fb Spartak Moskova maçının biletleri ne zaman satışa çıkacak biletix biletleri bilet fiyatları

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura töreninde, sarı-lacivertli takımın Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu. 3. ön eleme turu rövanşında Romanya'nın Vaslui takımını 4-1 yenerek tur atlayan Fenerbahçe, gruplardan önceki son turda Rusya'dan Spartak Moskova takımıyla mücadele edecek. Fenerbahçe, ilk maçını 21 Ağustos salı günü deplasmanda oynayacak. 

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turundaki ilk maçlar 21-22 Ağustos'ta, rövanş mücadeleleri ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe ilk maçına 21 Ağustos'ta çıkacak. Bu turu geçen ekipler, gruplarda mücadele etme hakkı elde edecek.

-İŞTE EŞLEŞMELER-

Lig Grubu
Braga - Udinese
Spartak Moskova - FENERBAHÇE
Malaga - Panathinaikos
Borussia Mönchengladbach - Dinamo Kiev
Lille - Kopenhag

Şampiyonlar Grubu
FC Basel - Cluj
Helsingborgs - Celtic FC
BATE Borisov - Hapoel Kiryat Shmona
Limassol - Anderlecht
GNK Dinamo - Maribor

 
Derleme:Ajansspor kaynak alınmıştırFenerbahçe Spartak Moskova Maçı Ne Zaman

2012 - 2013 Ösym Sınav Takvimi


2012 - 2013 Ösym Sınav Takvimi,ösym sınav takvimi 2012-2013,2013 lys sınavı ne zaman,ygs 2013 sınavı ne zaman,2013 sbs ne zaman,2013 kpss ne zaman,dgs 2013 ne zaman,2013 ales ilkbahar sonbahar ne zaman başvuru tarihleri kayıt tarihleri sınav tarihleri ,2013 ygs lys sınavı başvuruları ne zaman başlıyacak başvuru kayıt ,2013 kpss başvuru tarihleri ne zaman



2013 yılı ösym sınav takvimi açıklandı arkadaşlar.Yorumlarda 2013 ygs ve 2013 lys tarihini merak eden bir çok arkadaşımız oldu ; 2013 lys 1 sınav tarihi,2013 lys 2 sınav tarihi,2013 lys 3 sınav tarihi
2013 lys 4 sınav tarihi ve 2013 lys 5 sınav tarihini sizler için yukarı çektim hayırlı uğurlu olur inşallah

Yükseköğretime Geçiş Sınavı
2013-YGS
24.03.2013
Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler)
2013-LYS4
15.06.2013Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik)
2013-LYS1
16.06.2013Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil)
2013-LYS5
16.06.2013Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
2013-LYS2
22.06.2013Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
2013-LYS3
23.06.2013
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2013 Yılı Sınav Takvimi
Son Güncelleme: 10.08.2012
Sürüm: 1
SıraSınavın AdıSınav TarihiBaşvuruTarihleriBaşvuru YerleriSınav
Ücreti
Sonuç Açıklama Tarihi
1.Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (1. Aşama)
2013-STS 1. Aşama
02.03.2013       
2.Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (İlkbahar Dönemi)
2013-ÜDS İlkbahar Dönemi
03.03.2013       
3.Yükseköğretime Geçiş Sınavı
2013-YGS
24.03.2013       
4.Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi)
2013-DUS İlkbahar Dönemi
13.04.2013       
5.Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi)
2013-TUS İlkbahar Dönemi
14.04.2013       
6.Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı
2013-ALS
21.04.2013       
7.Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi)
2013-ALES İlkbahar Dönemi
12.05.2013       
8.Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2. Aşama)
2013-STS 2. Aşama
25.05.2013       
9.Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi)
2013-KPDS İlkbahar Dönemi
26.05.2013       
10.Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler)
2013-LYS4
15.06.2013       
11.Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik)
2013-LYS1
16.06.2013       
12. Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil)
2013-LYS5
16.06.2013       
13.Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
2013-LYS2
22.06.2013       
14.Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
2013-LYS3
23.06.2013       
15.Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı
2013-PMYO
30.06.2013       
16. Yurtdışında Çalışanların Çocukları İçin Yükseköğretime Giriş Sınavı
2013-YÇS
30.06.2013       
17.Kamu Personel Seçme Sınavı
2013-KPSS A Grubu-Öğretmenlik
06.07.2013
07.07.2013
       
18.Dikey Geçiş Sınavı
2013-DGS
14.07.2013       
19.Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar Dönemi)
2013-DUS Sonbahar Dönemi
07.09.2013       
20.Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar Dönemi)
2013-TUS Sonbahar Dönemi
08.09.2013       
21.Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (Sonbahar Dönemi)
2013-ÜDS Sonbahar Dönemi
06.10.2013       
22.Üniversitelerdeki İdari Personel İçin Görevde Yükselme Sınavı
2013-ÜGYS
27.10.2013       
23.Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı
2013-YDUS
09.11.2013       
24.Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar Dönemi)
2013-ALES Sonbahar Dönemi
17.11.2013       
25.Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Sonbahar Dönemi)
2013-KPDS Sonbahar Dönemi
24.11.2013       
* Güncel gelişmelere göre 2013 Sınav Takvimi yenilenebilmektedir. İlgililerin zaman içinde takvim bilgilerini kontrol etmeleri tavsiye edilir.

2012 - 2013 Ösym Sınav Takvimi

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg