reklam

7 Eylül 2012 Cuma

EMMA WATSON - 2012 MTV VMA KIRMIZI HALI



2012 MTV Video Müzik Ödüllerini kırmızı halısında boy gösteren bir başka yıldız Emma Watson kameralara yansıyor. Los Angeles/Starples Center'da düzenlenen geceye Perks of Being a Wallflower yıldızı Ezra Miller ile beraber katılan 22 yaşındaki oyuncu renkli kıyafeti ile dikkat çekiyor.     
EMMA WATSON - 2012 MTV VMA KIRMIZI HALI

THE TWILIGHT SAGA : BREAKING DAWN 2'NIN FRAGMANI YAYINLANDI



Uzun zamandır merakla beklenen "The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2 " filminin bu zamana kadar yayınlanmış en uzun fragmanı yayınladı. Los Angeles, Staples Center'dan canlı yayınlanan MTV Video Müzik Ödülleri törenine twilight ekibi Kristen Stewart olmadan katıldı. Kristen Stewart Toronto Film Festivalinde olduğu için törene katılmadı.Yeni fragman hakkında ne düşünüyorsunuz ?
THE TWILIGHT SAGA : BREAKING DAWN 2'NIN FRAGMANI YAYINLANDI

KRISTEN STEWART - TORONTO FİLM FESTİVALİ'NDE



Twilight filmlerinin başarılı başrol oyuncu Kristen Stewart, "Yolda" filminin tanıtımı için Toronto Film festivalinde. Aynı saatlerde twilight filminden rol arkadaşları Los Angeles'da Mtv Video Müzik Ödülleri törenindeydi. KRISTEN STEWART - TORONTO FİLM FESTİVALİ'NDE

DEMI LOVATO - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ PERFORMANSI



Los Angeles Staples Center'da gerçekleştirilen 2012 MTV Video Müzik Ödül Töreninde erken saatlerde Skyscraper şarkısı ile En İyi Mesaj Veren Video Ödülünün sahibi olan Demi Lovato, Staples Center'ın kapısının önünde hayranlarına 'Give Your Hear a Break' şarkısını seslendirdi. İlk kez Mtv Video Müzik Ödüllerine aday gösterilip ödülün sahibi olan Demi Lovatogecede giydiği süper mini siyah elbiseleri ile de gecenin şık bayanları arasında yerini aldı diyebiliriz. Ayrıca Demi , gecenin ilerleyen saatlerinde Rita Ora ile birlikte sahneye çıkaran Yılın En İyi Erkek Videosu ödülünü açıklamak üzere sahneye çıkarak ödülü Chris Brown'a takdim ettiler.
    DEMI LOVATO - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ PERFORMANSI

PINK - 2012 MTV VMA PERFORMANSI


Los Angeles'da Staples Center'da düzenlenen 2012 MTV Video Müzik Ödülleri gecesine eşi Carey Hart ile birlikte katılan 32 yaşındaki şarkıcı, gecenin ilerleyen dakikalarında Miley Cyrus'un sunumu ile sahneye çıkarak , sahneye havada asılı olan iple akrabosi hareketi yaparak iniş yaptı. İpe asılı dudak şeklindeki salıncakta oturan pink daha sonra sahneye inerek Get The Party Started" ve Blow Me (One Last Kiss). şarkılarını seslendirdi.
    
PINK - 2012 MTV VMA PERFORMANSI

ALICIA KEYS & NICKI MINAJ - 2012 MTV VMA PERFORMANSI



 'Girl on Fire'  adını verdiği beşinci stüdyo albümü piyasaya çıkartmaya hazırlanan Alicia Keys, Los Angeles 'da,  Starples Center'da düzenlenen 2012 MTV Video Müzik Ödüllerinde Nicki Minaj ile birlikte sahneye çıkarak 'Girl on Fire' adını verdiği yeni albümü ile aynı adı taşıyan ikinci single'ı Girl on Fire'  şarkısını  seslendirdi .Şimdi bu muhteşem ALica Keys Nicki Minaj perforansını izlemeye ne dersiniz?

    
ALICIA KEYS & NICKI MINAJ - 2012 MTV VMA PERFORMANSI

GREENDAY - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ PERFORMANSI



25 Eylül'de dokuzuncu stüdyo albümleri öa1Uno 'yu hayranları ile buluşturmaya hazırlanan Grammy ödüllü punk rock grubu Green Day , 6 Eylül Perşembe akşamı Los Angeles 'da,  Starples Center'da düzenlenen 2012 MTV Video Müzik Ödülleri'de performans sergiledi.Üç aşamalı albüm serisi olan Uno 25 Eylül'de bizlerle buluşacak. Dos 13 Kasım'da görücüye çıkarken Tre 14 Ocak tarihini bekliyor olacak. Greenday gecede  öa1Uno 'dan yayınladıkları son teklisi 'LET YOURSELF GO' şarkısını seslendirdi.Şimdi merakla beklediğimiz Greenday performansını izleyelim mi?

GREENDAY - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ PERFORMANSI

Teen Wolf 2012 Mtv Video Müzik ödülleri


MTV'nin orjinal dizisi "Teen Wolf" ekibi, MTV Video Müzik Ödülleri törenine katıldı. Törende MTV adına bir bakıma ev sahipliği yapan Teen Wolf Ekibi neşeli tavırlarıyla kırmızı halıya renk kattı. TEEN WOLF EKİBİ - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ

KESHA - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ


Los Angeles Staples Center'da gerçekleştirilen 2012 MTV Video Müzik Ödülleri kırmızı halısında Kesha'ya rastlıyoruz. Yeni boyattığı Platin sarısı saçlarıyla  kırmızı halının dikkat çkene bayanlarından olan Kesha, tülden hazırlanmış üzerinde siyah papatyalar olan süper mini elbisesi ile çok hoş görünüyor. Kesha aynı gece yeni stüdyo albümünden yayınlayacağı ilk single'ının adını 'Die Young' olarak açıkladı.
    KESHA - 2012 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg