reklam

27 Ocak 2013 Pazar

Baha Bayırlı 2.Tur Yetenek Sizsiniz Türkiye 24 01 2013

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında bateri çalarak herkesi kendine hayran bırakan 4 yaşındaki Baha Bayırlı, yarışmanın 2.turunda %99 ol alarak yarı finale yükseldi. Baha Bayırlı nın 2.tur performansını yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Baha Bayırlı 2.Tur Yetenek Sizsiniz Türkiye

 0  0


Kaynak: 
Bu yazı yukarıdaki linkten alınmıştır. 

Motorola RAZR HD Fiyat ( Fiyatı ) Price


Motorola'nın RAZR serisinin en son ve belki de en önemli modellerinden biri olan RAZR HD'nin tasarımında sert köşeli kenarlar ve sağlam kevlar kapak tercih edilmiş. Telefonun 4,7 inçlikAMOLED ekranı 1.280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip ve 316ppi oranı sayesinde RAZR i'den daha net görüntü sunuyor. Yaptığımız testlerde telefonun ekran parlaklığı açısından RAZR i'den biraz daha iyi olmakla birlikte karşıtlık ve renk alanlarında nerdeyse denk sonuçlar aldığını gördük.Serinin iki modeli arasındaki en dikkat çeken farklılık işlemci gücü: RAZR HD'de ARM temelli çift çekirdekli, 1.500 MHz'lik Qualcomm işlemci bulunuyor. Bu işlemci, 1 GB RAM ile destekleniyor.RAZR HD'nin gelen performansı için mükemmel diyemesek de oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, özellikle hızlı seçenekler arasında geçiş yaparken biraz yavaşlamaya rastladığımızı belirtmeliyiz. Aslında bu çok önemli bir sorun değil ama HTC ve Samsung akıllı telefonların daha iyi sonuçlar verdiğini de belirtmemiz gerekiyor.Motorola RAZR HD testte! - Motorola'nın yüksek pil ömrü, LTE teknolojisi ve iyi bir ekran sunan telefonunu test ettik...

Popüler Facebook Oyunları 2013


Facebook için uygulama ve oyun istatistikleri sunanAppstat.eu ile başlattığımız işbirliği ile yeni veriler sunmaya devam ediyoruz. Ocak 2013 için Türkiye nin en popüler oyunlar ve uygulamalarıyla karşınızdayız.Appstats.eu nun sürekli güncellenen verilerine anlık olarak baktığımızda Türkiye de Facebook kullanıcıları arasındaki en popüler uygulamanın Günlük Falınız adlı uygulama olduğunu görüyoruz. Peak Games in bu uygulamasını Türkiye den kullanan 2.24 milyon kişi var. Uygulamanın tüm dünyadaki kitlesine baktığımızda ise yaklaşık yüzde 24'ünün 13-18 yaş arasında, yüzde 34'ünün ise 19-25 yaş arasında.Top Facebook Apps in Turkey (1)En popüler 10 Facebook uygulaması sıralamasında ikinci sırada İzlesene, 3. sırada Mynetuygulamaları geliyor. İzlesene nin aylık aktif kullanıcı sayısı 1.7 milyon, Mynet in ise 1.1 milyon.Hemen belirtelim, Facebook artık iPhone ve Android için uygulama verilerini paylaşmıyor. Bu karardan karlı çıkan uygulama Kasım ayında 7. sırada olan Blackberry nin Facebook uygulaması olmuş ve 4. sıraya yükselmiş.

En popüler oyun Okey

Oyunlara baktığımızda ise Türk internet kullanıcıları için halen Okey in en popüler oyun olduğunu görüyoruz. Peak Games adına kayıtlı olan bu oyunun ad dünya çapında en popüler olduğu kitle 19-25 yaş aralığında (yüzde 37.4). 13-18 yaş aralığındakilerin ise yüzde 26 oranında bir pay alıyor.Top Facebook Games in Turkey (2) En popüler 10 oyun sıralamasında yer alan Candy Crush Saga ve Bubble Witch SagaKing.com un oyunları. Belki inanmayacaksınız ama bu iki oyunu oynayan 36 yaş üzerindeki oyuncu kitlesi ortalama yüzde 38 civarında bir pay alıyor. Sadece 46 yaş üzerindeki kitlenin payı ortalama yüzde 19.8.Listenin devamında Zynga, Mynet, Nordeus ve Geeva nın oyunları var ve bunların hepsi 1-2 milyon arasında aylık aktif kullanıcıya sahip.Bu sıralamalara ek bir bilgi daha paylaşalım. Facebook taki yerli geliştiriciler sıralamasında Ağustos ayında paylaştığımız listeye göre ilk 3 sıranın değişmediğini ve yeni bir geliştiricinin listeye girmediğini görüyoruz.

Efe Survivor ' da !! Dahan Gülegeç Survivorda !


Kavak yellerinin Efesi Survivor a katılan diğer bir isim oldu.Acun Ilıcalı nın sunduğu Survivorın yeni sezonunda yarışacak isimler belli olmaya başladı.Oyuncu Cengiz Coşkun, muhabir Nazenin Tokuşoğlu ve eski futbolcu Ümit Karanın ardından Kavak Yelleri dizisindeki Efe rolüyle ünlenen Dağhan Külegeç le de anlaşmaya varıldı. Yarışmacılar, 15 Mart ta Panama ya gidecek.  

Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ,Cenk Eren Gözaltında Uyuşturucu

Narkotik operasyonu kapsamında ünlü oyuncu Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına aldı.
Cemal Hünal Gözaltında 
Çağatay Ulusoy Gözaltında 
Gizem Karaca Gözaltında 
Cenk Eren Gözaltında 

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg