reklam

5 Mayıs 2014 Pazartesi

KPSS başvuru sayfası açıldı

Kamu Eleman Seçme Imtihanı (KPSS), lisans düzeyinde 5-6 Temmuz'da, KPSS kapsamında Öğretmenlik Meydan Bilgisi Testi (ÖABT) 20 Temmuz'da, Din Hizmetleri Meydan Bilgisi Testi Lisans Seviyeyi (DHBT-Lisans) ise 18 Ekim'de gerçekleştirilecek.


BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ


KPSS'ye, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda meydana gelen adaylar başvurabilecek. Bu adaylardan, Milli Eğitim Bakanlığının öğretmenlik kadrolarına atanmak isteyenler ile Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde misyon almak isteyenlerin de KPSS'ye müracaat etmesi gerekiyor. Tüm adayların KPSS'nin "cumartesi sabah oturumu"na katılması zaruri olacak.

2014-KPSS lisans rehberi yayımlandı

ÖABT ve DHBT dahil KPSS'ye müracaat işlemleri bugün başlayacak ve 14 Mayıs'ta sona erecek. Müracaatlar, müracaat merkezlerince yürütülecek. Müracaat merkezleri, ÖSYM'nin "www.osym.gov.tr" internet adresinde duyuru edilecek. Müracaat müddeti uzatılmayacak. Müddeti içinde başvurusunu tamamlamayan adayların, KPSS'ye, ÖABT'ye ve DHBT'ye katılması olası olmayacak.

Sadece cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 40 TL, cumartesi sabah paneli ile beraber diğer üç oturumdan rastgele birine de girecek adaylar 80 TL; tüm oturumlara girecek adaylar 160 TL ödeme yapacak.

KPSS testlerin kapsamları 2014 KPSS'ye ansızın çok diploma ile başvurulabilir mi? Engelli KPSS'ye girenler normal KPSS'ye de girebilir mi? ÖSYM KPSS tercihlerinden para alacak

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg