reklam

26 Temmuz 2012 Perşembe

Ramazan Ayında Ramazan'a Özel Televizyon Programları

2012 Ramazan Ayı ile birlikte Televizyon Kanallarında Ramazan ayına özel Programlar ve Diziler Yayınlacak. Ramazan ayında Tv'lerde Yayınlanacak Bazı özel Programları burada inceleyebilirsiniz.
Atv'de Ramazan : Atv Ramazan Boyunca saat 19:45 te başlayacak Nihat Hatipoğlu ile İftar Programı ile izleyecilerin evlerine konuk olacak. Dini Konular hakkında Nihat Hatipoğlu dini bilgileri ve hikayeleri ramazan ayı boyunca atv'de anlatacak.Halifeliği ile İslam tarihinin çok önemli bir dönemine damga vurmuş, adalet ve muhakemenin evrensel kanunlarını şekillendirmiş, adalet timsali bir halifenin yaşamını anlatan muhteşem bir dizi ekranlara gelecek.Hz. Ömer Dizisini Ramazan Ayı Boyunca Hergün Saat 20:45 ten itibaren Atv Ekranlarında izleyebilirsiniz.hd-canlitv-izle.blogspot.comKanal D ekranında eski Ramazanları aratmayan çok farklı bir program Sahurda İslam öe2leminin en kutsal ayı olan; huzur, yardımlaşma, bereket ve sevgiyi bir arada yaşadığımız Ramazan da Edebiyat ve İlahiyat Uzmanı Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan ile her gece bir ailenin sahur sofrasına konuk olacağız. Ev halkının tatlı sahur telaşı, hünerli ellerle hazırlanan enfes sahur yemekleri ve o çok özlediğimiz Ramazan sohbetleri Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan, her gece Ramazan ve oruçla ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak, doğru bilinen yanlışlara açıklık getirecek. Eski Ramazan geleneklerinin de hatırlanacağı programda, dualar okunacak, ayrıca Kuran-ı Kerim'de yer alan ayet, hadis ve kıssalara da yer verilecek. Sahurda programını saat 03:00 de Kanal D'de canlı yayınla izleyebilirsiniz.
Trt 1 Ekranlarında Ramazan Her Zamanki Gibi , Bekir Develi'nin sunduğu Ramazan Sevinci programı, Ramazan ayı boyunca her akşam saat 19.00 dan itibaren Süleymaniye Camii'nden canlı yayınla Türkiye nin ekranı TRT 1 deö85
Star Tv'de Kutsal Yolculuk Hicret Programı ile Ramazan'da Evlerinize Konuk olacak. Ramazan Ayı boyunca Kutsal Yolculuk Hicret Programını  saat 20:00 den itibaren Star Tv Ekranlarından İzleyebilirsiniz.
Türkiye de ilk kez Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ASHAB- I KEHF dizisiyle tanınan İranlı yönetmen Ferecullah Silahşörün yıllar süren titiz bir çalışmayla ortaya koyduğu dev yapım HAZRET-İ YUSUF tekrar bölümleriyle Ramazan da Kanal 7 de. Hazret-i Yusuf un Kur an-ı Kerim de de geçen etkileyici ve dramatik hayat hikayesini anlatan dev prodüksiyon Yusuf u özleyenler ve kuyudan çıkmak isteyenler için Kanal 7 de ekrana geliyorö85Kanal 7 Ekranlarında Saat 16:00 da  izleyebilirsiniz. 
Ramazan ayının iftar coşkusu, oruç sevinci Kanal 7 ekranlarında İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataşın sunacağı Mustafa Karataş la İftar Saati Ramazan boyunca her gün 17.45 te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında olacak Programa Kur an-ı Kerim tilaveti ile Zühtü Paşa Camii İmam Hatibi Adem Karabey ve dönüşümlü olarak 4 hoca eşlik edecek.17:45 ten itibaren Kanal 7 Ekranlarında İzleyebilirsiniz. 
Kanal 7 nin sahur programı Ömer Döngeloğlu yla Sahur Vakti Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisi nden canlı yayınla ekrana gelecek. Ömer Döngeloğlu nun anlatımıyla İslam tarihinden kesitler, Ramazanın güzellikleri, Kur an-ı Kerim in tilaveti, Allah'ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve salöe2vatı şerifeler Ramazan boyunca programda yer alacak.Programı Kanal 7 Ekranlarında 01:50 den itibaren canlı yayınla izleyebilirsiniz.
HD-CanliTv-İzle.Blogspot.Com
Hayırlı Ramazanlar Diler...Ramazan Ayında Ramazan'a Özel Televizyon Programları

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg