reklam

31 Ağustos 2012 Cuma

Maceracı 31 Ağustos 2012 izle STV

Maceracı filmi tek parça izle, Maceracı 31.08.2012 kesintisiz izle, Maceracı 31 ağustos 2012 izle, Maceracı tek parça izle, Maceracı filmi tekrarını seyret, Maceracı 31-08-2012 video izle, Maceracı indirmeden izle, Maceracı programı seyret



Güller diyarı Isparta’dan çok özel görüntüler...
Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, güller diyarı Isparta’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor.
Murat Yeni, ilk olarak rengarenk tezgahlar arasındaki Isparta yöre insanının alışveriş inceliklerini ekrana yansıtırken, ocak başının gözdesi olan Isparta Şiş’in, enfes iç pilavı ve parmak ısırtan lezzetiyle kuzu dolmasının tariflerini izleyici ile paylaşıyor.
Ardından Yeni, Ispartalı hanımların kurduğu enfes sofralarda kıyma soğanlamasından kayısı dolmasına, kıymalı tereyağlı bişiden kuru patlıcanlı pilava, Isparta’nın en güzel yemeklerini ekranlara taşıyor.
Türkiye’de yalnızca Şarkikaraağaç'ta yetişen ve astım gibi birçok hastalığa şifa olan mavi sedir ağaçları altında bölge halkıyla gerçekleştirilen neşeli sohbetler ve Isparta yöresine ait daha birçok şey Maceracı'da..

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg