reklam

9 Eylül 2012 Pazar

Perception


Alışılmadık polis danışmanlarına bir yenisi daha eklendi.Doktor Pierce üniversite de nöroloji bilim üzerinde başarılı bir profosördür.Güzel FBI ajanı Moretti ve kendisi eski çıktığı olur aynı zamanda davalara danışmanlık yapmasını sağlar.Sherlock Holmes ile benzerliği kalın paltosu ve atkısı dışında benzerliği olmayan üst düzey obsesif olan bir karakter doktor Pierce.



Önce doktor Pierce'i biraz tanıtalım geçmiş yıllarda sinirsel ve psikolojik tedavi görmüş. Hayatını halisinüsyonlarla beraber sürdürmeye çalışan yardımcısı Lewicki olmadan kimin gerçek olup olmadığını anlamayan hayatında sürekli bir düzen olmasına özen gösteren devamlı sudoku yani bulmacalara bayılan bir karakterdir.Olaylara başka bir açıyla bakar tek bir görüşüyle kişinin afazik olup olmadığını anlar.

Güzel ajan Moretti ise kariyerinde ivmeler yaşayan rütbesi düşürülen bir ajandır.Yeniden yükselmek için Dr Pierce'i kullanır aynı zamanda çalkantılı gönül ilişkileri de vardır.Pierce ile aralarını da düzeltmek ister aynı zamanda.

Ad:Perception
Tür:Suç,Dram,Gizem
Yıl:2012
İmbd:7.2

Perception

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg