reklam

16 Nisan 2014 Çarşamba

Kenan Sofuoğlu tarzı bambaşka!

2014 Supersport Dünya Şampiyonası takviminin Aragón'daki ikinci yarışı bu hafta sonu koşulacak. Kenan Sofuoğlu'nu İspanya'ya uğurlamadan önce yeni kask tasarımıyla ilgili sorularımız vardı. Şampiyon motosikletçi, tasarımcı gözüyle yeni kaskını değerlendirdi ve üzerindeki özel simgeleri açıkladı. 

Yeni kaskının dizaynıyla alakalı düşüncelerin neler?

Yeni dizayn çok hoşuma gitti. Bilhassa üst kısma Türk bayrağının eklenmesi çok güzel oldu, böylece artık üstten yapılan çekimlerde de Türk bayrağı gözükecek. Arka taraftaki 54 ve Osmanlı arması da renkleriyle, tasarımı ve yerleştirmesiyle çok güzel duruyor. Dizaynın hoşuma giden bir yanı da arkada bulunan ve 2007, 2010, 2012'deki dünya � �ampiyonluklarımı belirten üç yıldız! Bir diğer yenilik, henüz önce kullandığım kromdan mat gri ve mat mavi tonlara geçiş. Camın üzerindeki Red Bull logosu da tasarımı çok iyi tamamlıyor.

Yeni dizaynlar kullanmak daima hoşuma gidiyor, 2014 kaskımı da hakikaten çok beğendim. İlerleyen günlerde mevcut tasarımda birtakım küçük değişiklikler olabilir, onlar için de görüşmeleri sürdürüyoruz.

Kaskın üzerindeki simgelerin senin için ne dile getirdiğini senden bir kez henüz dinleyebilir miyiz?

Yıllardan beri değiştirmediğim bir Osmanlı arması var, Osmanlı'ya duyduğum hayranlığı simgeliyor. Onun yanında bir yenilik olarak KNN54 logosunu görüyoruz. KNN54 artık bir marka haline geldi. Hem yarış tulumu hem de hayranlarımız için tişörtler, ceketler üret iyoruz. Türk bayrağı da dediğim gibi kaskın üzerinde çok çok güzel görünüyor. Hem memleketim Sakarya'nın plaka numarası olması hem de ağabeylerimin başlattığı aile ananesi dolayısıyla bu numara hayatımda özel bir yer edindi.

54'ün hayatındaki özel yerini biliyoruz, bu numarayı yine kaskında görmek nasıl bir duygu?

Yıllardan beri bu start numarasıyla yarışıyorum. Sadece 2002 yılında Yamaha-Cup'ta 54 numarayı kullanmama müsaade çıkmamıştı. 1'den 50'ye kadar meydana gelen numaraları kullanabiliyorduk ve ben de 12 numarayı seçmiştim. 54 ile ilk önce rahmetli Bahattin ağabeyim yarışmaya başlamıştı, ardından da Sinan ağabeyim. Sonra aile kalıtı bana geçti.

Hem me mleketim Sakarya'nın plaka numarası olması, hem de ağabeylerimin başlattığı bu aile ananesi dolayısıyla bu numara hayatımda özel bir yer edindi. KNN54 markasıyla bunu ölümsüzleştirdik. 54 ile başladığım kariyerimi aynı numarayla sonlandırma niyetindeyim.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg