reklam

16 Nisan 2014 Çarşamba

O çantada 300 bin dolar varmış!

İçinde 300 bin dolar bulunan çantayı gasp etmek amacıyla saldırıyı düzenleyen 2 kuşkulu "suç makinesi" çıktı. Yaralı olarak hastanede rehabilitasyonu devam eden ve hayati tehlikeyi atlatan Mehmet Beşir Artukoğlu'nun hırsızlık suçundan daha önce 8 defa yakalandığı öğrenildi. Artukoğlu'nun emniyet kayıtlarında 3 farklı isimle bulunduğu tespit edildi. Üzerinde hiç kimlik taşımadığı öğrenilen Mehmet Beşir Artukoğlu'nun, daha önce polise K.H., M.A. isimleri ile gerçek ismi olan Mehmet Beşir Artukoğlu isimlerini verdiği öğrenildi. Polis, Artukoğlu'nun gerçek kimliğini annesine teşhis ettirerek ortaya çıkardı.

ÖLEN DE SABIKALI

Olayda yaşamını yitiren Mehmet Doğu Yeşilel'in de polis tarafından tutuklandığı ve 4 defa polise geliş kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Yeşilel'in suçları arasında hırsızlık ve adam yaralama bulunduğu öğrenildi.

UCU KESİK AV TÜFEĞİ VE SILAH KULLANMIŞLAR


Yapılan soruşturmada, saldırganların olayda ucu kesilmiş bir av tüfeği ile bir tabanca kullandıkları tespit edildi. Bu silahlar ile beraber olayda kullanılan toplam 1 tüfek ve 3 tabancanın balistik incelemesi polis kriminal laboratuvarında devam ediyor.

300 BİN DOLAR İÇİN YAPMIŞLAR

Bakırköy'de sabah saatlerinde olan olayın, içinde 300 bin dolar bulunan çantayı gasp etmek amacıyla gerçekleştiği kesinleşti. Saldırganların, önce, haneden çıkarken para dolu çantayı elinde tutan daha önceki milletvekili Adnan Yıldız'ın kızı Betül Yıldız'a yöneldikleri ve çantayı vermesini istedikleri öğrenildi. Bu sırada vakası gören Adnan Yıldız'ın silahına davranmasıyla saldırganların ateş açtıkl arı belirtildi.

BAKIRKÖY'DEKİ SALDIRIDA YARALANAN MİLLETVEKİLİ İLE ERKEK ÇOCUĞU AMELİYATTAN ÇIKTI

BAKIRKÖY Kartaltepe Mahallesi'nde bu sabah soygun için yolları motosikletli 2 kişi tarafından kesilen ve açılan ateş sonucu yaralanan daha önceki Anavatan Partisi Milletvekili Adnan Yıldız ile erkek çocuğu Kamil Yıldız, Bahçelievler'deki Medikal Park Hastanesi'nde yaklaşık 4,5 saat süren ameliyat geçirdi. Göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan daha önceki vekil Adnan Yıldız ile elinden yaralanan erkek çocuğu Kamil Yıldız, saat 15.00 sıralarında girdikleri operasyondan saat 19.30 sıralarında çıktılar. Baba-oğlun vaziyetinin iyi olduğu öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg