reklam

14 Nisan 2014 Pazartesi

CHP'nin adayı Haşim Kılıç mı

CNN TÜRK'te yayınlanan Ankara Günlüğü programında Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer'in sorularını cevaplayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP ile ittifak yapacaklarını sanmadığını söyledi. Toprak, "CHP'nin Köşk adayı Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç mı?"sorusuna da cevap verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı erdoğan toprak, Cumhurbaşkanlığı seçiminin partiler üstü bir vaka oladuğuna dikkat çekerek şöyle devam etti, " Halk bir takım istiyorsa adayımız o olur. Toplumun tamamını kucaklayacak bir isim olmasını arzu ediyoruz. Herkesin minimum müştereklerde üzerinde birleşeceği bir aday olmalı.

Halkın nabzını tutacak argümanlarla adayın belirleneceğini ifade eden Toprak, " Anket ve kamuoyunun bize sunacağı isimlerden birini Cumhuriyet Hakl Partisi olarak destekleyeceğiz.

Programın moderatörü Hande Fırat tarafından "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Haşim Kılıç mı?" şeklinde sorulan soruya CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak sansasyonel bir cevap verdi. "Ben konuşmamın başında topluma soracağımızı ifade ettim. Şimdi ben kafamdaki söyleyip topluma dayatırsam o vakit topluma sormamış olurum. Bugünkü iktidar partisinin düşmüş olduğu duruma düşeriz" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg