reklam

14 Nisan 2014 Pazartesi

Kafkas Üniversitesi'nde olay: 2 ağır yaralı

Kars'ta 3 gündür devam eden öğrenci olayları üniversitede devam etti. Kentte ara sokaklarda başlayan ve üniversiteye yansıyan olaylarda 2 kişi yaralanırken, polis gruba müdahale etmek zorunda kaldı. Polisin 'dağılın' çağrısına uymayan ve slogan atan öğrenciler ile polis arasında kovalama başladı. Polisin müdahalesiyle grup ara sokaklara dağıldı.

3 gündür devam eden talebelerin gerginliği kentte de tepkilere neden oluyor. Sık sık karşı karşıya gelen öğrenciler birbirlerini darp ederken, polis ise öğrencileri sık sık sakin olmaları ile ilgili uyarıyor.

Öte yandan KAÜ'de kavga olduğunu telefonla öğrenen bir grup öğrenci de taksi çağırarak bölgeye gitmek istedi. Polislerin Faikbey Caddesi üzerinde durdurduğu taksiden çıkan 6 öğrenci gözaltına alındı. Talebelerin üzerinden sopa çıktı.

25 kişinin tutuklandığı 2 kişinin de ağır yaralandığı olaylar ara ara devam ediyor. Yaralıların vaziyetlerinin ise ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg