reklam

14 Nisan 2014 Pazartesi

DÜ'de iki profesör istifa etti

Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aytekin Sır ile Sıhhat Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Salih Hoşoğlu görevlerinden istifa etti.

DÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün, AA muhabirine iki profesörün istifasını doğrulayarak, bu istifalarla alakalı dilekçelerin geçtiğimiz hafta rektörlüğe eriştiğini belirtti. İstifaların "DÜ'deki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla ilgisinin bulunmadığını" söyleyen Eyigün, istifaların kabul edildiğini ve resmi işlemlerin bu hafta sonuçlandığını bildirdi.

Prof. Dr. Eyigün, istifalar neticesi boşalan iki göreve yeni isimlerin atanacağını açıkladı.

İstifası doğrulanan Prof. Dr. Aytekin Sır ise mesleğinin idarecilik olmadığını, ilmi çalışmalara henüz fazla zaman bölmek emeliyle görevinden istifa ettiğini kaydetti. Prof. Dr. Sır, "İstifamın DÜ'de son günlerde gelişen vaziyetle bir alakası yok. İstifa dilekçemi geçtiğimiz hafta sunmuştum. İşlemler yeni bitirdiği için bu haftaya denk geldi. Tamamiyle bir tesadüftür" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg