reklam

17 Ağustos 2012 Cuma

AKP Milletin Meclisi nden Kaçarken Eşkıya da Milletin Vekilini Kaçırıyor!


AKP Milletin Meclisi nden Kaçarken Eşkıya da Milletin Vekilini Kaçırıyor! Cumhuriyet Halk Partisi nin, çalışmalarına ara verilmiş olan Türkiye Büyük Millet Meclisi ni, Artan ve şekil değiştiren PKK terörü olaylarını görüşmek için olağanüstü toplantıya çağırması Başbakanın hiddetlenmesine yol açtı!
Başbakanın, eleştirinin e sine tahammülü olmayışına alışmış olan ana muhalefet partimiz ile ülkede gerçek demokrasinin işlemesi için Silivrili olmayı göze almış bir avuç özgürlük mücahidi medya mensubuna verip veriştirerek parlamentoya gelmeyeceklerini buyurduğu günlerde terör örgütü kente indi.
Foça ve Şemdinli gibi, ülkenin hem en batısından hem de en doğusundan iki kent seçilerek psikolojik bir plan uygulandı.
Şemdinli yi kurtarılmış bölge yapmak ve aynı anda Foça gibi Akdeniz de TSK nin önemli bir deniz üssünün de bulunduğu sahil kentimizde bayrak göstermek için azgın saldırılar düzenledi.
O çabaları için güvenlik güçlerimizden dersini aldı, tam sayısını bilemediğimiz kayıplar verdi.
Ama vur kaç yöntemi uygulayarak, yol kesti ve CHP li bir milletvekilini de silah tehdidi ile kaçırdı! Söylentilere göre hedefinde Tuncelili olan Sayın Sevim Kılıçdaroğlu da vardı. Ancak son anda bir strateji değiştirilerek Hüseyin Aygün ile yetinildi.
89 yıllık Cumhuriyet Türkiyesi nde bir ilk olan bu eylem, eşkıyanın devlete tam bir meydan okuması olarak yapılmıştır!
Terör örgütü, üç beş gün misafirimiz olacaksın diye bir milletvekilini aracından indirerek zorla dağa götürürken, tüm dış dünyaya da kendi gücünün nelere yettiğinin mesajını vermek istemektedir.
Sağduyulu bir iktidar, bu yol kazasını da dikkate alarak, hemen parlamentosunu toplar ve giderek azan eşkıyaya karşı ne türlü önlemler alınacağını görüşür. Millet Meclisi nin ortak bir karar almasını sağlar.
Ne yazık ki, büyük kongresinde icraatı karşısında aykırı seslerin güçleneceği görünümlerinden dolayı telaşlanmış olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de o yanlış stratejiye koltuk değneği olmaktadır.
Seçimlerde yönetimde istikrar olmasını amaçlayan seçmen bu gerekçe ile tek partili bir iktidarın işbaşına gelmesini sağlamıştı.
O iktidar, işbaşına gelişinin 10 uncu yılında çoğunluğun diktatörlüğü ne gitmekte sakınca görmediği için sekiz milletvekilini höe2löe2 demir parmaklıklar arkasında tutmayı bir erdem saymaktadır.
90 dolayında gazeteci yine ucu açık tutuklu olarak çeşitli cezaevlerindedirler.
İktidar partisinin yetkili sözcüsü Van Milletvekili Hüseyin Çelik, Artan ve yön değiştiren terör ile Suriye ve Irak taki son gelişmeleri görüşmek amacıyla bir genel görüşme talebi ile toplanması istenilen TBMM nin bugünkü birleşimine katılmayacaklarını bildirirken bakınız ülkenin güncel durumunu nasıl yansıtmaktadır:
Adalet ve Kalkınma Partisi, PKK bomba patlattı diye, birkaç Mehmet i şehit etti diye Meclis in toplantısına katılmayacaktır.
Hükümet işinin başındadır ve terörle mücadele etmektedir!
Meclis te ezici bir çoğunluğu bulunan ve o çoğunluğu teşkil eden lider vekillerinin devletlu efendilerinin izni olmadan parmaklarını kımıldatamayacaklarına güvenen Hüseyin Çelik e göre, hükümet işinin başında ve terörle mücadele ediyor, ama bir Tunceli milletvekilinin yolunun kesilerek dağa kaçırılmasını engellemekten de aciz kalıyor.
Çoğunluk grubunu sağduyulu davranmaya yönlendirmek için çok ünlü bir iktidar mensubu mu dağa kaldırılmalıydı?
İktidar partisinin bu aczi içinde Meclis e gelerek Gün parti ayrılığı gösterilecek gün değildir.
Adı konulmamış dışarıdan destekli bir iç savaş ya da başkaldırı hepimizi tehdit edecek boyutlara geldi.
Hep birlikte oturup ne yaparsak bu terörü önleyebiliriz diye görüşelim diyecek Milletin Meclisi ne saygılı bir başbakan aranıyor!AKP Milletin Meclisi nden Kaçarken Eşkıya da Milletin Vekilini Kaçırıyor!

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg