reklam

17 Ağustos 2012 Cuma

Kaç Mehmet Şehit Olmalı? - Levent Bulut


Kaç Mehmet Şehit Olmalı? AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplayamayız diye açıklama yaptı.
Şehitlerine kelle diyen ve şehit cenazelerindeki tepkileri yaygara olarak değerlendirebilen Başbakan Erdoğan'dan sonra, Çelik'in yaptığı açıklama sahibinin sesi olduğu için yadırgayamadım.
Ancak dünyanın neresinde olursa olsun bir devlet, terör saldırılarından sonra bırakın sürekli şehit vermesini, bir askerinin kılına zarar geldiğinde kıyametleri koparır ve koparması da gerekir.
Ama bugün ne hikmetse, ülkeyi yönetenlere göre şehit vermek sıradan ve değersiz
Tabi şehit olan Mehmet e alamıyor ki babası en kıyağından bir çürük raporu..
Şöyle bir ticarete salınsınlar ya da iktidara yakın bir işadamından bursu kapsınlar da doğru yurtdışına, sonra gelsin yapsın bedelliyi
Tuzu kuru olanlar işte bu yüzden şehit haberlerini yaygara ve terörün propagandasını yapmak olarak değerlendiriyorlar.
E tabi maaşlar yetmiyor diye veryansın eden görme engelli vatandaşa, Körsün ama iş vermişiz daha ne istiyorsun diyen zihniyetlere göre, hortlattıkları terör yüzünden gelen şehitleri de olağan karşılamaları normaldir.
Öyle ya ne de olsa vatan için can verenler şehitlik mertebesine yükseliyorlar..
Göçük altında kalıp hayatını kaybedenler için Güzel öldüler diyen zihniyete bakılınca, şehit aileleri sevinmeli mutlu olmalıdır.
Daha ne istiyor olabilir ki..
Zaten onca şehit vermemize rağmen ülke iyi yolda , iyiye gidiyoruz demeleri bundandır.
Yakında bitme noktasındaki terörü açılımlarla canlandırdık ama karşılığını da aldık, en çok şehitlik mertebesine bizim zamanımızda ulaşıldı derlerse şaşırmamak gerek.
Terör saldırılarından dolayı şehit vermeyi kanıksamış bir ülke ve yönetiminde esirlerin lafı bile olamaz tabi.
Son kaçırmaları da eklersek şu an 6 asker, bir polis ve bir kaymakam adayımızın bir yıldır PKK'nın elinde rehin olmasına karşın hükümetin o askerlerimizi kurtarmak için ne yaptığını bilen yok.
Birşey yapıyorlarsa da koskoca Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin aldığı bir netice yok
Ama hep yanlışlarını söylüyorsun da kardeşim bu adamlar hiç mi iyi bir şey yapmıyor diyenler için yukarıda Allah var şimdi, doğruya da doğru demek gerek.
Bir İsrail askeri Hamas tarafından esir alındığında, başbakanımız nasılda esirleri kurtarmak için canla başla çalışmıştı..
Öyle ki İsrail Cumhurbaşbakanı Erdoğan'a, çabasından dolayı özel olarak teşekkür etmişti
Uzatmayalım ülkeyi yönetenlerin zihniyeti ve yaptıkları zaten belli ama yine de sormak lazım.
Şehitlerimizin hesabını sormak ve PKK'nın elindeki askerlerimizi kurtarmak için, askerlerimizin İsrail askeri ve Yahudi mi olmaları gerekiyor? Kıyametleri koparmak için Türk ve Müslüman olmak yetmiyor mu?
Ve Bakan Çelik'e sorun bakalım, meclisi toplamak için daha kaç Mehmet in şehit olması gerekiyor?

Levent BulutKaç Mehmet Şehit Olmalı? - Levent Bulut

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg