reklam

8 Nisan 2014 Salı

BDDK'dan açıklama

Bankacılık Aranjman ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) web sitesinde bugün yer meydan ve henüz sonra kaldırılan "Finansal Tüketicilerden Faiz Dışında Alınacak Ücret, Komisyon ve Masraflara İlişkin Usul ve Asalları Tespit Edilen Yönetmelik Taslağı"nın somutlaşmış bir karar olmadığı, kurum içi görüşe açılan bir kroki olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin AA muhabirine bilgi veren BDDK yetkilileri, bugün müessesenin web sitesinde yer meydan ancak bir müddet sonra siteden kaldırılan "Finansal Tüketicilerden Faiz Dışında Alınacak Ücret, Komisyon ve Masraflara İlişkin Usul ve Asalları Tespit Edilen Yönetmelik Taslağı"nın kurum içi görüşe açılan bir kroki olduğunu, konuyla alakalı somutlaşmış bir kararın bulunmadığını kaydetti.

Söz konusu krokinin kurum içi görüşler alındıktan sonra kurum dışı tarafların görüşlerine sunulacağını altını çizen BDDK yetkilileri, bu sürecin ardından tarafların bir araya gelerek taslağa nihai şeklini vereceklerini de ifade etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg