reklam

8 Nisan 2014 Salı

Polis memuru, bebeğini kucağına alamadan öldü

Bitlis'te doğumunun ardından solunum yetmezliği yaşayan ve Van'a gönderilen bebeğini görmek için Van'a giden polis memuru, dönüş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bitlis Polis Meslek Yüksekokulunda görevli polis memuru Eymen Tunç'un (31) gebe meydana gelen eşi Nurgül Tunç, doğum sancısı başlayınca Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Doğumunun ardından rahatsızlanan ve solunum yetmezliği tanısıyla ambulansla Van'a gönderilen anne ve bebek, Van'da tedavi altına alındı.

Eşi ve bebeği ile Van'a giden polis memuru Tunç da sağlık kurumu işlemlerini yaptıktan sonra 06 BH 3850 plakalı aracıyla Bitlis'e dönmek üzere yola çıktı.

Tunç'un kullandığı araç Bitlis'in Tatvan ilçesi yakınlarında muayeneden çıkarak şarampole devrildi. Araçtan fırlayan Tunç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tunç'un cenazesi kaza yerinden ambulansla alınarak Tatvan Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Vakası haber alarak hastaneye giden Tunç'un mesai arkadaşları, büyük elem yaşadı.

Tunç için yarın Bitlis Polis Meslek Yüksekokulunda merasim düzenleneceği ve cenazenin İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg