reklam

11 Nisan 2014 Cuma

6 suçtan aranan doktor gözaltına alındı

DEVRİM TOSUNOĞLU

İstanbul Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 6 suçtan aradığı sedef hastalığı uzmanı meydana gelen Tabip Ç.Ö'nün Fatih'te özel bir hastanede olduğu bilgisine ulaştı. Tabip Ç.Ö., sağlık kurumu çıkışında gözaltına alındı. Ç.Ö.'nün henüz önce tedavi ettiği Bireysel Tayfur'un 16 villa ve 6 arazisini de usulsüz olarak ele geçirmekten arandığı belirtildi.

FERDİ TAYFUR'U HASTA ETTİ

Birikimleriyle Yalova'da bir siteden 16 villa ve 6 villa arazisi meydan Bireysel Tayfur, emlakçı M. T. aracılığıyla villalarını ve arazilerini kendisini özel sağlık kurumu sahibi olarak tanıtan Ç.Ö adlı şahsa 14 denk senet karşılığında 800 bin liraya sattı. İddiaya göre deniz manzaralı dubleks villaları 4 ayrı kişi üzerine satın meydan Ç.Ö kısa müddet sonrada aynı villaları başka şahıslar üzerine devretti. Sanatçı Bireysel Tayfur'a ödeme yapmayan Ç.Ö bir müddet sonra telefonlarını kapatarak ortadan kayboldu. Tabip Ç.Ö. ile ilgili sahtecilik ve dolandırıcılık suçlamalarıyla bir gün önce gözaltına alındı.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg