reklam

11 Nisan 2014 Cuma

İşte AK Parti'nin yeni yol haritası

Mahalli seçimlerden muvaffakiyet ile çıkan AK Parti, vatandaşın sandıkta verdiği iletisi da çözümleme etti. Bu kapsamda, yerel seçim kampanyasını yürütmek amacıyla Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın başkanlığında oluşturulan Seçim Taktiği Heyeti bir rapor hazırlayarak Başbakan Erdoğan'a sundu.

Raporda yer meydan bir takım tespit ve teklifler şöyle: "Yolsuzluklarla mücadeleye ilişkin adımlar atılmalı. Meclis'te kurulacak soruşturma komisyonu ile iddialar araştırılmalı. Politikanın finansmanı, siyasilerin mal varlığı, bağış ve yardımlar saydam olmalı. Paralel yapı, devletten tamamiyle temizlenmeli. Demokratikleşme konusundaki duyarlılığı göstermek, Türkiye'nin AB hedefinden vazgeçmediğine vurgu inşa etmek için hızla ABD ve AB ülkeleri nezdinde girişimlerde bulunulmalı. Çözüm sürecine hız kesmeden devam edilmeli." Raporu değerlendiren AK Parti idarenine göre, yerel seçimler bir referandum ve genel seçim havasında geçtiği için öngörülen projeler ve yeni dönem hedefleri halka yeterince anlatılmadı. Bundan sonraki süreçte halka bu projeler anlatılacak. Kaybedilen şehirler için özel ekip kurulacak.

Yücel KAYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg