reklam

11 Nisan 2014 Cuma

Hafta sonu havalar nasıl olacak - Haritalı

Meteoroloji'den inşa edilen nihai değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Kırıkkale ve Çorum etraflarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Manisa, Balıkesir, Bursa, Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla etraflarında mahalli olarak güçlü olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Yağış meydan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve batı istikametlerden hafif arasıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Manisa, Balıkesir, Bursa, Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla etraflarında mahalli olarak güçlü olması mahalli olarak güçlü olması beklendiğinden yaşanabilecek negatifliklere karşı (ani su baskını, dolu, yıldırım, yağış hatıranda güçlü rüzgar, vb.) alakalıların ve yurttaşların dikkatli ve önlemli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolunun batısında güney ve batı istikametlerden kuvvetli(30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı(toz taşınımı, hava kalitesine azalma vb.) alakalıların ve yurttaşların dikkatli ve önlemli olmaları gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg