reklam

12 Nisan 2014 Cumartesi

Erdoğan: Siyaset yapmak isteyen cübbesini çıkarır/ Video

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye çok büyük oranda güven reyi verdi. Verdiğiniz doğru hükümden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. 30 Mart'ta rakibine 700 bin oy fark atarak belediye başkan adayımız Kadir Topbaş bir defa henüz yetki aldı. İstanbullulara bir defa henüz vefası için teşekkür ediyorum.

Küresel projelerin takipçisi olmaya devam edeceğim. Bu dönemde allahın izniyle başlattığımız projeleri tamamlayacağız. Marmaray'ın kardeşi lastikli tüp geçiti bitireceğiz. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 1994'ten beri İstanbul'a yaraşmak için çok yoğun mücadele ettik. Sizlere mahçup olmadık. Seçimlerin üzerinde yalnizca 2 hafta geçmiş olmasına rağmen bugün de hayati bir yatırımın açılışı yapıyoruz. İşte durmuyoruz...

Başbakan Erdoğan atık suları vatandaşlara böyle gösterdi

İleri derecede arıtma tesisinin açılışını yapıyoruz. Sandıklar kapandığı anda rehavetin içine giren bir kadro değiliz. Kolları derhal sıvarız. 30 Mart akşamından itibaren kaldığımız yerlerden devam ediyoruz. Bu büyük bir çevrecilik örneği. Kim çevreci. Ahh Geziciler ahhh. Sizin işiniz cam çerçeve indirmek. Sizin işiniz molotofla yakıp yıkmak. Bizim işimiz inşa etmek. Atık sular bu büyük eser sayesinde arıtılacak. Bu suların bir kısmı etraf sanayide kullanılabilecek.

(Kılıçdaroğlu görsün tezahüratları üzerine)

O anlamaz bu işlerden. O yalan makinesi. O daimi yalan üretsin onun işi o. Her vakit söylüyorum eşek can verir kalır semeri, insan can verir kalır eseri. Biz geldiğimizde balık nesli tükeniyordu. Pislikten her yer tıkanmıştı. Biz 53 yeni arıtma tesisi yaptık. İşte çevrecilik böyle olur. Sokakları işgal etmekle çevrecilik olmaz. Yalnizca atık suları arıtmak için 12 milyar lira harcadık.

"YAPAY TARTIŞMALAR BAŞLATTILAR"


47 balık türü Haliç'te yaşıyor. Haliç'ten kokudan geçilmezdi. Seçimin ardından derhal ardından yenilgilerini ört bas etmek için suni tartışmalar başlattılar. Gündemi farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar. Bu Başbakan çok sert, neden böyle. Bunu bizlere söyleyenler önce kendilerine baksınlar. Ağızlarına gelen her şeyi, ailesini de karıştırmak suretiyle yapanlar bu millete nasıl açıklama edecekler. Bu iktidara yüzde 45,5 oy verdiyse bunun bir manası var. Başbakan'ına sahip çıkıyor. Ama muhalefet şunu kendisine sorması gerekli neden 28 aldım. Ötekisi sorsun neden 18 aldım. 45,5 almamıza rağmen o günden beri neden biz bunu 50-60 yapamadık onun hesabını yapıyoruz. Salı günü kürsüye çıktılar başarısızlıklarını gündeme getirmediler. 26 şehirde yüzde 5'in altında kaldı muhalefet partileri. Bizim böyle bir sorunumuz yok hamdolsun. Yüzde 10'un altında kaldığımız il yok. Bu büyük hezimeti örtmek için gerilim politikanını sürdürmeye çalışıyorlar. Biz eser politikasi üretiyoruz.

"SALDIRILAR DEVAM EDİYOR"

Refahı büyültmek için yolumuzda ilerleyemeye devam edeceğiz. Yurtdışından çirkin saldırıların devam ettiğini görüyoruz. Bu paralel yapı darbe yapamadı hükümeti yıpratamadı. Saldırılarını yoğunlaştırdı. Belli kalemlerin Türkiye aleyhine mantık dışı iddiaları sıraladıklarını görüyoruz. Türkiye'yi teröre destek vermekle suçluyorlar. Eyy paralel yapı senin 160 bin kardeşimizin ölümüyle ilgili gözyaşı döktüğün var mı?

"VERGİ VERECEKLER"

Seni biz iyi biliriz. Senin hangi odaklarla çalıştığını çok iyi biliyoruz. Bumerang gibi dönecek kendilerini vuracaklar. Çok çok iyi biliyoruz bu yapının arkasında kimler var. Onlar yalnizca kiralık kalem olduklarını kanıtlarlar. Sosyal basin üzerinden, basin üzerinden maşa olarak kullanıldıklarını. Twitter, Facebok, Youtube eleştirirken bu operasyonlara alet oldukları için eleştirdik. Mili değerlere saygı göstermedikleri için eleştirdik. Bugün de eleştiriyorum, yarın da eleştireceğim. Bunun özgürlükle, özerklikle alakası yok.
Bunlar kar amacıyla kurulmuş para kazanan şirketlerdir. Twitter denilen vergi kaçakçısıdır, bunun da üzerine gideceğiz. Vergi verecekler, kurallara uyacaklar.

"SİYASET YAPMAK İSTEYEN CÜBBESİNİ ÇIKARIR SİYASET YAPAR"

Karara uyduk ama saygı duymuyorum. Anayasal kurumu çıkıyor milletin haklarını savunacağı yerde uluslararası şirketlerin ticari hukukunu savunuyor. Herkes konumunu bilecek, sınırlarını bilecek. Yüzlerce dosya beklerken, bunu acele acele karara bağlamak kendilerini birinci mahkeme yerine koymak millete yapılmış haksızlıktır. HSYK kararıyla ilgili böyle bir karar alınmıştır. Herkes yetkisini bilmeli. Siyaset yapmak isteyen cübbesini çıkarır politikanını yapar. Bugün o koltuk, o cübbe sizleri güçlü gösterebilir ama bu ülkeye zarar verir. Birileri sizi alkışlayabilir ama yarın o birileri sizin yanınızda olmayacaktır. Önce Allah sonra sizlerle yürüyoruz. Önce millet dedik, böyle yolumuza devam edeceğiz. Elbet bir koruyucu var bu güzel şehrin.


Başbakan Erdoğan tesisin açılışında kurdele kesiminden önce şöyle seslendi: Özellikle hanım kardeşlerime sesleniyorum. Sizlerin buradan ayrılmamanızı rica ediyorum. Hanım kardeşlerime armağanım var. Hanım kardeşlerime birer lale saksısı hediye edeceğiz.Bu sözler üzerine hediyeled dağıtıldı.

Erdoğan: Sizin işiniz cam çerçeve indirmek

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam yeri
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India
online kişi acaip's Profile on Ping.sg